dziewczyny posluchajcie tej piosenki... sliczna ja to normalnie plakalam... :---
sandrahaha piosenka strasznie wzrusza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny posluchajcie tej piosenki... sliczna ja to normalnie plakalam... :---
asiucha-L to mnie teraz zaciekawilas pierwszy raz slysze o takim leku... szukalam czegos na necie i powwiem ci ze opinie sa podzielone... ale to chyba normalne... kazdy organizm dziala inaczej wiec jesli lekarz ci je przepisal tzn z sa dobre dla ciebie... czytalam ze mozna ten lek brac kilka miesiecy juz przed staraniem sie ze niby przygotowuje organizm ale niestety wiecej ci nie pomoge bo niestety nie bylam na tym leku i nie mam pojecia...
ja dzisiaj wezme ostatni clomid, w czwartek do lekarza na usg i sie zobaczy...
dziewczyny trzymac kciuki...
asiucha-l ja znalazlam cos takiego na necie ,,Dostinex (dzisiaj pytałam w Krakowie )ma być za miesiac cena 300zł 8 tabletek.Po nim czułam się super.Jedna tylko mała uwaga na samym początku ostre trwajace około kilkunastu sek bóle głowy.Po 3 tyg.przeszło.Prolaktyne zbił poniżej normy.Tyle tylko,ze na miesiac przed ciaza trzeba go odstawic.Więc teraz jestem na bromergonie 2x1 i fatalne samopoczucie.Mam go brać w ciazy...tak sie wypowiedzieli znani i cenieni profesorowie z Krakowa i Warszawy.,,
Ja jestem teraz w trakcie II. cyklu z Clo i zauwazyłam, że cykl się trochę wydłużył i nie miałam tak obfitych miesiączek (zawsze 7-8 dni, a teraz 4-5).ja mam pytanie odnosnie clo
czy zauwazylyscie wydluzenie cyklu podczas brania clo?
mialam cykle 20-29 dniowe, od 3 -mcy lykam clo i dostaje @ co 30-32 dni, jak myslicie ma to zwiazek z tym lekiem?