reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
mamcia no to fajną masz pracę i właśnie fajnie ze się troszkę rozerwiesz pogadasz z ludziami i może dzięki takiej odskoczni uda się zafasolkować!!! mocno zaciskam&&&&&&&&&&&&&& bo napewno się uda
ja miałam nadzieje ze i nam sie udało w tym cyklu ale chyba raczej nie bo jakoś tak normalnie się czuję ale że nadzieja umiera ostatnia to do następnego piątku wciąż z głową w chmurkach:p choć pierwszy teścik zrobię we wtorek i akurat mam imieninki więc może zrobi mi fasolinka taki prezencik i ujawni się 4lipca w postaci II kreseczek:)
den głowa do góry napewno isę uda!!!

maja to masz podobny termin @jak ja . Ja mam następny piątek lub sobota i tez raczej się nie udało bo nie czuje zupełnie nic. Nawet mnie nie kłuje. No cóż nie teraz to może za miesiac:)

Dziewczynki dzięki za wszystko. Kochane Jesteście. Trzymam za Was ogromne &&&&&&&&&&&&&&&&&&& i przesyłam dla każdej z osobna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ja mam na następny piątek termin @, a mnie kłuje brzuszek w środku ostatnio jak skakałam na piłce to tak mnie zabolał na dole że masakra i tak mnie kłuje troszeczzkę ale to napewno nie na fasolke może jakiś torbiel mi sie zrobil albo cosik :/ troche cycki mnie bolą ale to chyba tak mam zawsze w srodku cyklu

maja kluje ? to dobrze mi pani dr mowila ze jak kluje po owu to znaczy ze cialko zolte sie rozrasta i wypelnia swoja funkcję ale jak bardzo bardzo kluje to chyba juz cos nie tak.. a mnie klulo ale teraz bardziej pobolewa niz kluje.. tak posrodku nie jajjnik.. @ nadchodzi wielkimi krokami, cycuszki tez juz uroslu i bola.. wszystkie znaki na nebie mowia ze nic z tego w tym cyklu...

no mnie tak mocno kłuje w sobotę tak mnie zaczeło cosik boleć w dole czy kłuć nie wiem , ale prawie zemdlałam . ale to może jajniki mnie tak kłuja ale powiem wam że troche mnie martwi to bo tak nigdy nie miałam że jak skakałam na piłce to mnie tak kuło:/ ale za 2tygodnie idę do ginka więc zobaczymy co powie no chyba ze faktycznie bede miala ten imieninowy prezencik w postaci II kreseczek:p ale jakoś nie liczę już na to bardzo mocno aczkolwiek nadzieja umiera ostatnia:p ale dziś cały dzionek mnie kłuje dół brzucholka mam nadzieje że mi sie tam nic nie wychodowało w postaci jakiegos torbiela czy cosik takiego :(

a może jakieś zapalenie mi sie zrobiło??co o tym myslicie??ostatnio zimno mi jest ciągle mam tak jak by stan podgorączkowy i bóle głowy co mi sie nie zdarzało prawie nigdy

reklama
Błonka myślisz że wkońcu by się mogło udać??po takim czasie:p no zobaczymy we wtorek zrobię treścik a później jeszcze w piątek a pewno w tym miesiącu @ nadejdzie z opóźnieniem zeby nam zagrać na nerwach i narobic nadzieji :/ no nic zostało nam tylko czekać i mieć nadzieję:)

Do góry