reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
U mnie nic ciekawego Suzi, mega ból brzucha od wczoraj, a okresu dalej nie ma :( Mam nową sąsiadkę, nazywa się Lidia. Aż się boję jakiego doła złapię, kiedy pierwszy raz usłyszę jej płacz. Od roku miałam przecież wiedzieć, co oznacza który płacz mojej Zuzi ;( Suzi Twój drugi aniołek jest w niebie dokładnie 27 dni przed moim :(

:*:*:*:*Tulam Cię mocno! Uda się zobaczysz!!!:*

a z tym opalaniem to nie wypali bo jest .. parno ale pochmurno a wlasciwie w kratke... pozatym mam mega dola i czuje sie okropnie.. beznadziejnie... :((

Co się kochanie dzieje????
O smsa pytam bo wysłałam Ci wiadomość ale przeszedł mi raport że "się nie powiodło":dry:
Kochana trzymam kciuki za wizytę w szpitalu:*
Maju kochana jak dietka?

Ja dziś znó do pracy... a w dodatku mam wolne dopiero w weekend:dry:
Buziorki

reklama
suzi dietka naszczęście już tylko 2dni zostało ale powiem Ci że jestem bbaaaardzo baaardzo zadowolona nie wiem ile mi ubyło ale mieszczę sie w spodnie które jeszcze tydzień temu były moje marzeniem:) więc jestem happy bo udało mi sie osiągnąć cosik czego chciałam więc teraz wierzę że uda się tak samo z robaczkiem:))) teraz w czwartek powinna nadejść @ a po niej zaczynamy staranka:)))) i wierzę że nam i Wam wszystkim sie uda!!!!!!! miłego dzionka kochane staraczki ja dziś już sie bedę pakowała na urlopik ,muszę popakować prezenty dla dziecieków jeszcze :*

Udanego urlopu Maja
I 3mam kciuki dalej za nas wszystkie dziewczyny. MUSI SIĘ WRESZCIE UDAĆ!
Podziwiam waszą siłę i determinację. Na razie tylko muszę cykle wyregulować, nie wiadomo jak to długo potrwa i jak długo się będziemy musieć o dzidzię starać, ale to i tak pryszcz w porównaniu z waszymi długimi staraniami i przejściami.
Pozdrawiam i miłego dnia życzę ;*

Cześć Dziewczyny
Ja z wątku staraczek po raz pierwszy,ale mam takie pytanie odnośnie castagnusa.
Otóż zaczęłam go brać w tym cyklu,dzisiaj mam 11 dc i przedłuzajace sie plamienia takie kremowe lub pomarańczowe( tzn podbarwiony śluz).Wczoraj nie było nic,czyściutko, a dzisiaj taki śluz.Czy to moze być taki efekt działania castagnusa??
Narazie owulki nie było bo tempka niska.Zaczęłam brać castagnusa, bo sie staram o dzidzie juz 11 miechów, a dosyc bardzo bola mnie (.) (.) po owulacji, az do okresu.
Poza tym cykle dosyc regularne : 26-28 dni.Plamien przed @ brak.
Czytałam na jakims forum , że takie plamienia to właśnie pierwsze działanie castagnusa, co wy na to??

ja nie bralam cast. wiec sie nie wypowiem..
maja gdzie na urlop sie wybierasz przypomnij? :) ja moze za miesiac sie wybiore do Gdyni do rodzinki :) nie bylismy na weselu kuzyna w marcu wiec trzeba sie jakos odkupic ;p
mialam sen ze zobaczylam 2 purpurowe kreski na tescie ciazowym... do konca czerwca tak daleko a okresu brak.. ja chce juz nowy cyyyklll!!! ;p

malami ja niestety nie pomogę bo niebrałam nigdy ja tylko na lutce leciełam:))))
Błonka na urlop do polski szykować sie do wesela:))) tak więc taki urlop za biegany :( ale i tak sie cieszę :))) a ten teścik może cosik wróży mi sie śniły 3jaczki więc też na nie czekam:)))

Dziewczyny niestety dziś zaczęłam krwawić , pojechałam do ginekologa i na usg wyszło że nie udało się utrzymać pęcherzyka. Mam nic nie brać , czekać aż samo się złuszczy. Smutno mi...

reklama
qrcze kochana Dentico mooocno bardzo Cię tulę i bardzo mi przykro!!! ale pamiętaj że po każdej burzy wychodzi słońce :* dla Ciebie 3maj się jakoś kochana!!!

Do góry