reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
myslicie ze jak przez 2 dni bede brala lutke po 3 tab podjezykowo to w 3 dniu bedzie miesiaczka? bo zastanawiam sie czy nie odstawic wczesniej.... jak najszybciej potrzebuje okresu bo do szpitala przeciez trzeba isc...

myslicie ze jak przez 2 dni bede brala lutke po 3 tab podjezykowo to w 3 dniu bedzie miesiaczka? bo zastanawiam sie czy nie odstawic wczesniej.... jak najszybciej potrzebuje okresu bo do szpitala przeciez trzeba isc...
Hmmm... a który masz dc???? Nie pytałaś gina co i jak?

A tak w ogóle to dzień dobry;-)
Błonka dostałaś mojego smsa?
Co u Was kochane? taka cisza... pewnie opalacie się, grilujecie:)
miłej niedzieli:*

U mnie nic ciekawego Suzi, mega ból brzucha od wczoraj, a okresu dalej nie ma :( Mam nową sąsiadkę, nazywa się Lidia. Aż się boję jakiego doła złapię, kiedy pierwszy raz usłyszę jej płacz. Od roku miałam przecież wiedzieć, co oznacza który płacz mojej Zuzi ;( Suzi Twój drugi aniołek jest w niebie dokładnie 27 dni przed moim :(

Suzi no poopalała bym się ale wiecie co u nas dziś może z 10stopni pojechcaliśmy do mcentrum miałam bluzkę z długim grubą polarową bluzę i kurtkę taką cieplejszą i zmarzłam na kość:( tak więc cieszcie się słoneczkiem:)

suzi nie dostalam ale u nas burza byla i nie mogla sie do mnie nawet mama dodzwonic..
a z ta luteina to bralam kolo 4 dni po 2 a teraz mi kazal brac po 3 ale nie wiem przez ile .. brzuch mnie boli ale nie tak mocno jak na @ mysle ze jutro rano jeszcze wezme , to bedzie 3 dzien i juz odstawie moze przyjdzie...

a z tym opalaniem to nie wypali bo jest .. parno ale pochmurno a wlasciwie w kratke... pozatym mam mega dola i czuje sie okropnie.. beznadziejnie... :((

reklama
blonka nie mozemy sie dolowac. Ogladalm dzis taki program, ze gosciu nieuleczalnego raka wyleczyl medytacja, aromaterapia i akupunktura. Takze wydaje mi sie, ze myslenie pozytywne moze wiele zdzialac

Do góry