reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Trzymam kciuki za nas wszystkie dziewczyny!
Chociaż ja sama znowu doła łapię, bo widziałam wczoraj dwie z rodziny w ciąży i się dowiedziałam, że dwie znajome urodziły. To nie tak, że im nie życzę, ja się za nie modlę żeby było ok i żeby nie musiały przeżywać takiej tragedii jak my. Ale mimo wszystko jest mi ciężko. Ot, tak po prostu.
I mam coraz czarniejsze myśli. Jak to jest, że w ciążę z Zuzią zaszłam od razu w pierwszym cyklu starań, a teraz nie mam nawet normalnego cyklu :-(

wiesz, watpie ze tam cos jest... a okres powinien przyjsc na pewno 14 dni po owulacji? ma czas do jutra.. zobaczymy ale pewnie sie poprostu spozni ;/ bo beta wyszla niska... chyba ze za wczesnie ja zrobilam ale niemozliwe przeciez ja mam pecha zyciowego... mamuska ja trzymam && za czerwiec :)
Kochana a robiłaś test z porannego moczu??? ja bym zrobiła na Twoim miejscu betę, bo przecież miałaś ją dodatnią:1,20 ;-) mocno zaciskam &&&&& żeby @ się nie pojawiła!!!!

juz po wizycie. Na prawym niedroznym mam 3 pechole po 15,5mm, a na lewym jeden 15mm. Dzis 10dc.
Wczoraj sie rano przytulalismy, a dzisiaj jak okolo 18 badal mi sluz pod mikro i mi pokazal pelno plemniczkow mojego :)) takze sluz mam dobry i, ze az tyle czasu przetrwaly.
we wt mam kolejna wizyte, a w pn mam wziac ovitrelle, a we wt z rana seksik
ale wiem, ze znow nic z tego nie bedzie
gin powiedzial mi, ze chyba bedziemy sie musieli na laparo umowic.
tak sobie mysle czy juz na kolejny cykl sie na laparo umowic czy jeszcze jeden poprobowac
ahhh....
Palu moje zdanie znasz...ja jestem za laparo ale to tylko dlatego że może uda się udrożnić jajowód:tak: Bo pod narkozą oni wstrzykują ten kontrast z większą siłą :tak: Ja jak myślałam że mam niedrożny jajowód to nie staraliśmy się w tych cylkach gdzie miałam owulkę z niedrożnego. Bałam się cp ale to dlatego że jedną już przechodziłam.
Bez wzdględu na to jaką decyzje podejmiecie strasznie mocno trzymam &&&&&& aby się udało już teraz:-):*

u mnie już się kończy @ mam już lekkie plamienie... wiec jeszcze troszkę i znów będą przytulanki. Ten cykl mam nadzieje że na spokojnie będzie, jak będzie ochota to seksik :-D

Czekam co z tymi moimi cyklami będzie. Wczoraj ostatnia lutka i czekam na okres. Nie chcę tabletek anty na wyregulowanie :-( Są jakieś inne sposoby?
Oj Błonka, oby Twoje słowa były prorocze. I oby nie tylko nasz ;-)

suzi dzis powinnam juz na pewno dostac @, zrobilam rano test 25 mlU/ml i jedna kreska.. z porannego. Nic z tego w tym cyklu... czekam na @ i do szpitala chce isc jak najszybciej by miec to za sobą...

reklama
Do góry