reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .

Też tak myślę:-)
tylko że ze mną jest tak że za 3 dni mogę zmienić zdanie:zawstydzona/y::-)
W razie czego nie odwołuję tej wizyty na 6go czerwca. Jak coś to odwołam w poniedziałek. Bo i tak jeszcze nie wiem czy mi się @skończy:wściekła/y: A jak będę miała @ to mnie doktorek nie zbada:zawstydzona/y:

reklama
wiesz, jak zmienisz zdanie i bedziesz miala sily na walke to zawsze mozesz miec usg i bedziesz wiedziala co z owu itp :) na luzaka ;) zawsze mozesz zmienic decyzje :) poki co spontanicznie :D

Cześć dziewczyny
Ale dawno mnie tutaj nie było, ale to przez to że chciałam zapomnieć o tym że staram się o dzidzie. A więc u mnie coś się dzieje tylko sama nie wiem co :confused:. Dzisiaj 39 d.c. , a zazwyczaj w 32 dostawałam @. Podbrzusze i piersi od tygodnia bolą, co chwile wydaje mi się że @ przyszła a tu nic. Nie chciałam robić testu bo już mi się tak kiedyś działo i dzidzi nie było. No ale wczoraj po kąpieli zauważyłam na brzuchu jasną kreskę od pępka w dół, ucieszyło mnie to bo wiem że kobietom w ciąży się taka kreseczka tworzy, więc zrobiłam dzisiaj rano test no i negatywny. I teraz nie wiem co mam myśleć , czy kupić kolejny test jakiś inny i sprawdzić znowu za kilka dni. Bo teraz robiłam Pre-test a on podobno do najlepszych nie należy. Ehhhh.. no nie wiem.
Pozdrawiam Was babeczki i trzymam &&&&&&&&&& za Wasze staranka

Błonka to jak zafasolkujesz po tym to mi dasz namiary. Zaplacę byle tylko byc.
Z tym nowym ginem chce pociagnac 3 cykle i jak sie nie uda to mojej kolezanki siostra starala sie 7 lat i nic. Jezdzila po tych lekarzach, az trafila na taka fajna babke. Ona ja wziela do szpitala na tydzien. Przez ten czas robili jej pare razy dziennie hormony i inne badania. I po wyjsciu przepisala jej jakies leki i odrazu zafasolkowala

dentico trzymamy &&&&:))

suzi mnie hsg nic kompletnie nie bolalo. Wstrzykneli mi zalecana miarke kontrastu ale po zdjeciu wypelnil tylko macice i dali mi jeszcze 1 albo dwie dawki. Takze wlali mi tego sporo. I lewy mam drozny, a w sumie prawego tez nie jestem do konca pewna bo juz tyle mi wlal, ze sie zaczal rozlewac ten kontrast i prawy jajnik jest zamazany. Moze mam drozny bo chyba by mnie bolalo jakby byl niedrozny. Wiem, ze teraz juz sobie wkrecam ale powoli mi przechodza czarne mysli, ze mi sie nie uda i sobie tak dodaje:))
a jesli chodzi o badanie to jak masz jeszcze @ to to nie przeszkadza. Mi juz chyba w kazdym dniu cyklu wsadzali. :))

mowil Ci gin na co jest ten encorton? bo ja nie mam pojecia i sobie rozne hipotezy wymyslam:)
staram sie pisac i tu i na weterankach ale jak wiadomo ciagle malo czasu ale systematycznie prawie wszystko podczytuje:)

tez mialam ostatnie dni takie placzace ale jakos wychodze z tego.
Poprostu czuje sie taka uposledzona. Moj M ma rewelacyjne badania i gin mowi, ze juz dawno powinnam miec z nim dzieci- co mnie jeszcze bardziej podlamuje. I snuje sobie w glowie, ze mi sie nie uda i on tez mnie zostawi:( On mowi, ze nie zostawi i jestem czubeczek ale ciezko sie spelnic jako kobieta bez dziecka

palu na ligocie sa fajni lekarze ale trzeba miec skierowanie do nich, ja mam kolege, lekarza ogolnego i on mnie swojemu koledze ginekologowi podrzucil.. i tamten gin mnie dał swojemu szefowi na oddzial, hehe smieje sie ze bede krolikiem doswiadczalnym ale jezeli przez to zafasolkuje to nie ma najmniejszego problemu :)

Clodi zrób betkę będzie wtedy wiadomo bo jak po raz kolejny napiszę moja siorka do 3miesiąca ciązy miała negatywne testy ciążowe z róznych firm.
a ta kreseczka robi nadzieję!!! :))) mocno zaciskam&&&&&&&&&&&&&&&&& leć na betkę i dawaj nam znać co i jak!!!&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczyny beta wyszła mi 19, 69 więc chyba jestem w 4-5 tygodniu:);):):):):)!!!!!

Narazie nie mam możliwości jej powtórzenia , na usg pójde 7 lipca to będe dokładnie wiedziała. Może jakiś test w weekend kupie o dużej czułości to sobie potwierdze ale chyba beta 19 to ok, ja mam 31 dniowe cykle.

Clodi ja mam podobnie, dziś mam 35-36dc brzuch mnie już boli kilka dni, też mi się wydaje że @ dostaje ale nie mam jej. RObiłam test wczoraj i wyszedł negatywny a beta ponad 19. Też ją zrób to będziesz wiedziała.

reklama
Ale macie tempo :szok: na chwilę Was zostawić nie można;-)
Clodi ja też jestem za betką&&&&&&&&&&&&i za wynik&&&&&&&&&&&&&&&
Palu kochana świetnie że dołek odpuszcza:) Nastawienie to 3/4 sukcesu!!!
Ja miałam robione sono-HSG i wpuszczali mi kontrast a lekarz patrzył na monitorze jak przepływa(nie miałam zdjęć RTG)
Błonka kiedy idziesz do tego szpitala????
Majeczko stres przed ślubem jest???

U nas byli rodzice z upominkami:D i całkiem fajnie było! Dostaliśmy też takie lizaki co strzelają tzn macza się je w takim proszku:D mieliśmy ubaw jak w podstawówce:Dhhehehe

Do góry