reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczyny beta wyszła mi 19, 69 więc chyba jestem w 4-5 tygodniu:);):):):):)!!!!!

Narazie nie mam możliwości jej powtórzenia , na usg pójde 7 lipca to będe dokładnie wiedziała. Może jakiś test w weekend kupie o dużej czułości to sobie potwierdze ale chyba beta 19 to ok, ja mam 31 dniowe cykle.

Clodi ja mam podobnie, dziś mam 35-36dc brzuch mnie już boli kilka dni, też mi się wydaje że @ dostaje ale nie mam jej. RObiłam test wczoraj i wyszedł negatywny a beta ponad 19. Też ją zrób to będziesz wiedziała.

No to wielkie gratki:D:D:D
A czemu masz wizytę dopiero w lipcu???

reklama
DO ginki to pójde wcześniej ale 3 tyg temu miałam akurat usg jak mi mięśniaka wykryli i nie chce za często robić a za miesiąc będzie już może coś widać , najgorzej się tym mięśniakiem martwie, ale zobaczymy:):):)

Dentico- gratki szczęściaro :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
super!!!!!!!!!!!
pogłaszcz sie po brzusiu ode mnie :))))))))

wkońcu na tym wątku jakas fasolla zakiełkowała :))))))))))))))

Dentico mega gratki!!!!! wkońcu kolejna fasolka!!! mówiłam że Beatka zapoczątkowała dobrą passę!!! taka beta to musi być fasolinka!!!!ale się cieszę!!!!
Suzi stersik jest :)bo duuużo rzeczy musimy jeszcze załatwić a to już tak nie wiele czasu pozostało!!!
a teraz nawet dietka przed slubna rozpoczęta!!!:( masakra taka głodna dziś jestem a tu nie można zbyt wiele jeść:( no ale jeszce 5dni wytrzymam :) widze że ty pięknie zrzuciłaś kilogramki !!! na jakiej dietce??
Mama a u Ciebie jak??

Dentico mega gratki!!!!! wkońcu kolejna fasolka!!! mówiłam że Beatka zapoczątkowała dobrą passę!!! taka beta to musi być fasolinka!!!!ale się cieszę!!!!
Suzi stersik jest :)bo duuużo rzeczy musimy jeszcze załatwić a to już tak nie wiele czasu pozostało!!!
a teraz nawet dietka przed slubna rozpoczęta!!!:( masakra taka głodna dziś jestem a tu nie można zbyt wiele jeść:( no ale jeszce 5dni wytrzymam :) widze że ty pięknie zrzuciłaś kilogramki !!! na jakiej dietce??
Mama a u Ciebie jak??
Ja byłam na diecie dukana...miałam zacząć znów od dziś ale jakoś tak trudno mi się zmobilizować;/
A Ty na jakiej diecie jesteś?

Mama no to dobrze że sobie odpuściliście teraz napewno się uda bo wiesz że jak się chce to nici a jak przestaniemy o tym myśleć to sie udaje więc narazie Mama luuuzik a napewno dobrze będzie:)
Suzi a ja na diecie kapuścianej jestem jest ciężko bo jak ją widzę czyli ta przeokropnie ochydną zupę to mnie na wymioty bierze a tutaj dopiero 2dzień ale wiecie co schudłam w ciągu jednego dnia1kg!!! w szoku dziś byłam jakk rano sie zważyłam:) ale tak sie podbudowałam też troche że wkońcu mi sie uda:)
Mamciu a przygotowania ciężko jest to wszystko ogarnąć:( bo tak na odległośc to ze wszystkim jest problem, inaczej jest pość gdzieś coś zobaczyć i wybrać a calkiem inaczej jest oglądać coś na zdjęciach i musieć się na coś zdecydować,ale wiecie co jeśli któraś miała by ochotkę mi pomóc w kolorze dekoracji to byłabym wdzięczna bo sama nie mam pojęcia jaki wybrac wkleję wam linka i oglądnijcie jak możecie i powiedzcie jaki sie wam najbardziej podoba oki??tatarak.legnica.pl - Restauracja "Tatarak" - Sala Weselna

Maja mnie się wszystkie podobają:D;/ Nie wiem co Ci doradzić:zawstydzona/y:
Ja już sama nie wiem jak mam się zmobilizować żeby znów zacząć tą dietę:wściekła/y: bardzo mi odpowiada, tylko żeby ZACZĄĆ:wściekła/y: Jakoś tak nie mogę się zmobilizować:-( A jestem już 5 kg na +:zawstydzona/y::szok:

reklama
qrcze dukan to nie dla mnie ja potrzebuję czegoś na chwilę:) bo długo to ni ewytrzymam ale już dziś mam taką załamkę bo gofry sie tak domnie uśmiechają a ja im mówię jeszce 5dni a one teraz teraz :(
hmm co do kolorku to tez nie wiem mi sie podoba ten zielono pomarańczowo biały ale wielu różowy:p no i nie iwem czy za nami takie serducho balonowe jak na pierwszym zdjęciu czy takie lampki jak na tym z zielono białymi balonikami:( nawet takie coś a problem ale jeszcze troche i za nami :)będziemy sie mogli skupić mam nadzieję na szukaniu wyprawki dla naszych trojaczków:)))))

Do góry