reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
dzięki kochane za rade, tak zrobiłam, powiedziałam lekarzowi, dostałam antybiotyk bo jeszcze mnie ucho zaczeło bolec i mam dużo węzłów chłonnych :wściekła/y:.
mmm kochana dawno Cie nie było, szkoda że nic sie nie udało do tej pory ale u mnie też lipa ale nadzieja umiera ostatnia.
błonka słuchaj dziewczyn bo dobrze mówią, wszystko wygląda obiecująco, a z tym testowaniem zaczekaj bo jak wyjdzie jedna kreska to sie zdołujesz a jak zaczekasz ten dzień czy dwa to bardziej wiarygodny wynik będzie.
mama mierz rano tempke i melduj wynik, ja miałam dzisiaj 38 stopni ale to przez chorobe i pod paszką mierzone, musiało się cos przyplątać

reklama
dziewczyny wiem co sobie pomyslicie ale mama kupila jeden test 10ml i zrobilam "tak na dzien matki" wiecie cuda sie zdazaja w koncu no i w sumie nic nie wyszlo ale wiedzialam ze tak bedzie ;p byl tylko SZARY cien tam gdzie jest kreska testowa, prawie niewidoczny cien, trzeba bylo sie "wpatrywac" hehe ale przynajmniej zaspokoilam ta ciekawosc i teraz spokojnie czekam do poniedzialku :)

Myśa ja tam już nadziei nie mam zbieramy kasę na inv
mmm ale w ciąż sie nie poddajecie, doczekasz się maleństwa a kiedy planujesz startować do invitro?? Dużo Was to będzie kosztować??
błonka hehe wiem że ciężko wytrzymać, jak robiłaś test po południu to tym bardziej niewiarygodny wynik czekamy do poniedziałku na bete i obgryzamy paznokcie razem z Tobą:tak:

Mysia, Blonka trzymam &&&&&&:)
W sr dostalam @, wczoraj bylam na wizycie i we wt juz mam HSG. A teraz przepisal mi calkowicie co innego niz poprzedni gin.
Mam brac przez caly czas ENCORTON po pol tab. to jest chyba lek na wszystko bo ma taka dluga litanię. Ale ja chyba tylko po to, zeby mi sie woda nie zatrzymywala bo jestem taka spuchnieta, ze hej.. przez te 70 pare dni jak nie mialam @ przytylam ponad 6kg;/-sama woda;/
i w 3,5,7,9dc mam sobie dac zastrzyk FOSTIMON
od 5-9dc CLO po pół tab, a u tamtego gina bralam po dwie.
a przed HSG mam sobie wziąc BETADINE do pochowy
a godz przed HSG apap i nospe i on nie daje zadnego znieczulenia;/ mam prosic gina, zeby mi cos dal?
ja tak czy siak wezme ketonal zamiast apapu ale i tak sie boje.
aha i koszt tego to 550zl- qrcze!! wszystko co zarobie to idzie na lekarzy:(hmm...
boje sie, ze mam jakies zrosty:(
prolaktyne mam 26 ale pow, ze jest w normie
aha i przestraszyl mnie jednym wynikiem badan bo kazal mi zrobic wszystkie: gr krwi, na hiv, rozne przeciwciala, wirusy itd takze za badania dalam ponad 400zl;/, a u niego w klinicie bym dala 800zl;/ jak patrzylam na cennik.
zdzieraja strasznie kase;/ bo wiedzą, że każda zdesperowana kobieta i tak da
jesli chodzi co mnie zaniepokoilo to to, zw p/c na zółtaczke typu B mam podwyzszone i musze zrobic dodatkowe badania ale wydaje mi sie, ze mialam szczepionke na to w szkole;/ hmm..:( w szpitalu by mnie zarazili...? nie mam pojecia

palu to czeka Cie wielka przeprawa, nie wiedziałam że zastój z @ może spowodować zatrzymanie wody w organizmie . Lekarz zmniejszył Ci dawke clo bo będziesz brała Fostimon a to jest dopalacz dla pęcherzyków, też go brałam. Fakt że drogie te starania okropnie i pewnie nie stanieją bo takich staraczek jak my jest mnóstwo. Bądź dzielna, wszystko skończy się owocnie :tak:&&&&&&&&&& Oby wszystko poszło zgodnie z planem

Palu zaciskam za Ciebie mocno &&& bedzie dobrze, wszystko sie ulozy nam wszystkim tylko trzeba nam czasu.. pewnych rzeczy nie da sie przyspieszyc :)

Ogarnal mnie jakis spokoj wiecie? :) nie marwie sie co bedzie to bedzie trudno sie mowi :) jak nie wyjdzie to w szpitalu sie mną zajmą i i tak dopne swego :) tylko nie teraz :)

dziewczyny odebralam progesteron... wczoraj mialam 37 a dzis juz 60.5 to normalne ze tak szybko rosnie? norma jest od 3 do 76, jutro wyjde z poprzeczki juz chyba... ;/ co sie dzieje :crazy:

dziewczyny odebralam progesteron... wczoraj mialam 37 a dzis juz 60.5 to normalne ze tak szybko rosnie? norma jest od 3 do 76, jutro wyjde z poprzeczki juz chyba... ;/ co sie dzieje :crazy:
słońce zatestuj jeszcze raz !!

Myśa inf kosztuje u nas 10000 :(może w przyszłym roku uda nam się zrobić pierwsza próbę

Ostatnia edycja:
reklama
Błonka,Błonka:))))))))))))))))))
jak robisz progesteron to zrób i betę-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Palu- no mega przeprawa Cie czeka,ale dasz radę -powodzenia!!!&&&&

Myśa- nie mierzę tempki od dziś ,przy lutce nie ma sensu...za tydzień test i się okaże:))

Suzi,Dentico,Iza-co u Was???????????????

Do góry