reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Myśa- ja tez sie czuje połamana,wszystkie mięśnie mnie bolą-czuje sie jakby mnie grypa brała,gorąco mi ...
wczoraj tempka 37,1 i wczoraj wziełam pierwszą lutkę i dzis tempka 37,8!!
czy lutka aż tak podnosi tempkę??

dzis mam 18d.c....jeszcze sporo czasu do testowania.....

Błonka- &&&&&&&&&&&& za żyłki :))

reklama
mama ładna tempka :) ja mam 37 i 6 ale niestety rano nie mierzylam jeszcze bo nigdy nie moge sie wyrobic... wiem ze takie mierzenie to nie mierzenie ale tak z ciekawosci... ;-)
ja mam 21 dc i nadal czekam :) jestem strasznie niecierpliwa i to czekanie to jaki koszmar :zawstydzona/y::sorry2:

mama tempka pięknie idzie i myśle że to nie tylko zasługa luteiny,błonka wiem że czekanie doprowadza do szału. Może zjamij sobie czymś głowe.Dziewczynki cierpliwości, wiem że łatwo się mówi.
Doradźcie mi coś, rozłożyła mnie choroba na łopatki, dosłownie, ide dzisiaj do lekarza bo bez leków sie nie obejdzie i nie wiem co ze staraniami bo śluz piękny płodny. W sumie to nie bardzo chce mi sie wierzyć że się jednak coś wykluło ale z drugiej strony mogła owu się przesunąć. Teraz jeszcze ta choroba, nie wiem czy działać i poprosić w razie czego o leki dla kobiety w ewentualnej ciąży czy odpuścić......:wściekła/y:szlak by to z chorobami

Myśa ja mysle ze powinnas lekarzowi zasygnalizowac ze starasz sie o dziecko i ze moze nawet jest taka ewentualnosc ze juz jestes w ciazy, on bedzie wiedział co robić :tak::tak:

odebrałam wynik progesteronu z 20 dc... mam 36.9 a norma 3.0 - 76
ostatnio jak robilam progesteron to mialam ponizej normy bo tylko 2.6... nie wiem czemu mi tak skoczylo bez luteiny w gore, ze nagle jest w normie...

Myśa ja mysle ze powinnas lekarzowi zasygnalizowac ze starasz sie o dziecko i ze moze nawet jest taka ewentualnosc ze juz jestes w ciazy, on bedzie wiedział co robić :tak::tak:

odebrałam wynik progesteronu z 20 dc... mam 36.9 a norma 3.0 - 76
ostatnio jak robilam progesteron to mialam ponizej normy bo tylko 2.6... nie wiem czemu mi tak skoczylo bez luteiny w gore, ze nagle jest w normie...

a może to ciąża?

Myśa-jak najbardziej powiedz lekarzowi ,ze staracie się o dziecko i niech da leki jak dla kobiety w ciąży skoro bez leków sie nie obejdze...

mmm-witaj ...szkoda,ze cały czas nic...

Błonka- no własnie,może coś jest na rzeczy-albo KTOŚ:))

eee... chyba nie nie wiem, a bylo by to mozliwe? progesteron ma cos do tego? bo ja slyszalam ze jak wystapi owu to progesteron jest ok a jak nie ma owu to jest maly... nie wiem sama co o tym myslec

eee... chyba nie nie wiem, a bylo by to mozliwe? progesteron ma cos do tego? bo ja slyszalam ze jak wystapi owu to progesteron jest ok a jak nie ma owu to jest maly... nie wiem sama co o tym myslec
tak, jak najbardziej ma, to progesteron powoduje, skok temperatury po owu i ból piersi a potem jeśli nie zajdziesz w ciąże, progesteron spada, jeśli zajdziesz wzrasta, to między innymi on podudza laktacje

reklama
no to to jest pozytywna wiesc ze moge liczyc na 2 kreski... zobaczymy w poniedzialek na becie, moja mama mnie kusi bym zrobila test w niedziele zanim pojde na bete... ale mnie korcilo zeby dzis zrobic ten czulu moze choc jakas szara niewidoczna kreska wyjdzie... jakis cien cienia ale nie.. wstrzymuje sie ;p nawet w niedziele moze nie wyjsc jeszcze

Do góry