reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Myśa-no mam nadzieje,ze nam urośnie ładnie po tych wspomagaczach :) Tobie rowniez miłego dnia!:)

Agusia- &&&&&&&&&&&&&&&&&,zeby podziałały:)

Błonka- ja bym sprawdziła czy pękł bo jesli nie(odpukać) to przynajmniej bedziesz wiedziała,ze rosną ,ale nie pekają czyli w następnym cyklu jakby sie teraz nie udało to poprosisz o pregnyl-zastrzyk na pęknięcie..
a ginka myślę,ze strzeliła focha...urazona poczuła sie na bank...
a jakie miałaś endo??

reklama
endo bylo 9 i pol mm, podobno ladne bardzo... a ona i tak mi nie da zastrzyku bo ona ich "nie uznaje" tak mi powiedziala, a jak spytalam dlaczego to mowi ze ma inna szkole ...

no ja tez juz nie wiem.. moze dobrze ze mnie olala, przynajmniej zmienie lekarza na.. bardziej kumatego, dobrze ze ten drugi jest ok,,,

Agusia ja tez mam takie dlugie cykle jak nie biore wspmagaczy. Tylko u mnie dochodza do 90dni.
dzis 69dc;/ za pare dni chce wziac lutke na wywolanie. Napiszcie mi po jakim czasie dostawalyscie @? ja mam brac 3x1 pod jezyk przez 5dni. To dostajecie po odstawiniu czy w trakcie?

Ostatnia edycja:
Błonka gratulacje pięknego pęcherzyka. Ja bym się skontaktowała z tym nowym ginkiem. Niech ci zrobi usg i będziesz wiedziała czy pęcherzyk pękł.
Paula ale długi cykl. A wiesz czemu takie są ?
Mama05 nie trzeba Acardu odtawiać przy usuwaniu zęba chyba że się jakieś wielkie ilości przyjmuje ciągle.
Agusia &&&&&&&&&&za wspomagacze:)

My mieliśmy działać wczoraj wieczorem ale się uśpiliśmy a dziś M poszedł rano na 24h do pracy więc odpada. A ginka mówiła aby działać wczoraj i dziś . No cóż ..........

Dentico- w ulotce Acardu jest tak napisane,aby przez wyrwaniem zęba 5 dni wczesniej odstawić bo bedzie silne i długotrwałe krwawienie..ja nie planuję usuwać zęba więc spoko,ale na czas @ odstawiam acard.

szkoda ,ze Wam sie nie udało podziałać..;(

palu ja dostawalam na drugi dzien wieczorem zawsze
na drugi dzien po odstawieniu? tez przez 5 dni bierzesz? czy podczas drugiego dnia brania dosstawalas?

dentico nie wiem czemu takie mam dlugie. wszystko zaczelo sie w szkole sredniej to mialam czasem dwa razy w miesiacu, a nigdy w takich odleglosciach. ale, zeby nie miec tak czesto to zaczelam brac anty i tak przez 5 lat i jak prawie dwa lata temu odstawilam to mialam 2 cykle co 3 miesiace i zaczelam brac wspomagacze. Teraz znow od 9 marca nie biore nic i znow mam takie dlugie. Teraz mam wyjazd w tym tyg i bede w domu dopiero w nd takze potrzebuje wiedziec kiedy brac lutke i kiedy dostane @. bo musze sobie zrobic krew w 1dc dlsa nowego gina

reklama
ja bralam na wywolanie 3 x 1 przez 5 dni, 6 dnia dostawalam @ wieczorem, nigdy pozniej, ale mnie lekarz powiedzial ze bardzo dobrze reaguje na luteine...

Do góry