reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Agusia ja tez mam takie dlugie cykle jak nie biore wspmagaczy. Tylko u mnie dochodza do 90dni.
dzis 69dc;/ za pare dni chce wziac lutke na wywolanie. Napiszcie mi po jakim czasie dostawalyscie @? ja mam brac 3x1 pod jezyk przez 5dni. To dostajecie po odstawiniu czy w trakcie?
Palu a powiedz mi czy gin ci mowil dlaczego masz taaakie dluuugie cykle?? Jaki jest tego powod?? I czy nie myslalyscie dziewczyny (palu i agusia) z dlugimi cyklami o zmianie lutki na duphaston( jest drozszy ale kto wie moze zaradzi)??? Ja co prawda nie mialam takich dlugich cykli ale z kolei mialam za krotkie i mi sie ladnie wydluzyly i @ przychodzily jak w zegarku po 2 dniach od odstawienia dupka. Teraz jestem pierwszy cykl bez dupka i mam nadzieje ze mi sie nie pokielbasi cykl, bo mam urlop wyliczony w dni kiedy @ nie mam hehheh

Witam Was dziewczyny,
Biorę luteinę już 3 miesiące i przytyłam 8 kg - coś jest nie tak bo z tyg na tydz. czuje jak rosnę a jem mniej niż wcześniej. Czy któraś ma problem z wagą w czasie brania luteiny?

Witam Was dziewczyny,
Biorę luteinę już 3 miesiące i przytyłam 8 kg - coś jest nie tak bo z tyg na tydz. czuje jak rosnę a jem mniej niż wcześniej. Czy któraś ma problem z wagą w czasie brania luteiny?
ja nie miałam takich problemów czy brałam luteinę czy duphaston ale każda kobieta jest inna. Jednej organizm nie zareaguje specjalnie na działanie leków a drugą dotkną skutki uboczne, może porozmawiaj z lekarzem o zmianie leku

Witam Was kochane:)
wpadłam na chwilkę zdać relacje co u gina...
Pęcherzyk na prawym jajniku nie całe 24mm endo prawie 10mm i dostałam zastrzyk na pęknięcie z pregnylu( czy jak to się tam pisze) no i ginek kazał mi przyjść w czwartek wieczorem na kolejny zastrzyk też z pregnylu. I nie zapytałam czemu :-( Wiecie coś na ten temat?

suzi a czemu drugi zastrzyk?? Moze w razie czego ,jak nie peknie ci pechol do czwartku, ale powinien peknac, nie martw sie, mnie pekaly po jednym zastrzyku do 2 dni juz go nie mialam, na Twoim miejscu teraz przez 2 dni bym sie przytulala z chlopem intensywnie bo owulka tuz tuz;-)

suzi przytulanki koniecznie ale po co ten drugi zastrzyk?? dostawałam zawsze jeden no ale nie jestem lekarzem, jak pójdziesz w czwartek to może spytaj ale pęcholek sliczny i endo tez ładne, trzymamy kciuki

Poldi ja po luteinie przytylam ale przeszlam na diete i teraz juz schudlam kilka kg... ale nie bralam lutki miesiac moze to dlatego bo teraz mi lekarka nie kazala...

reklama
Do góry