reklama
amalfi
Fanka BB :)
blonka po przekroczeniu 20mm pekaja roznie u roznych kobiet do 24mm tak jest najczesciej ale pewnie wieksze tez pekaja i mniejsze tez, moj pekl jak mial 18mm, ale mi ginka powiedziaal ze za maly i od nastepnego cyklu mnie stymulowala
a ja po luteinie schudłam jakieś 2kg a potem przytyłam jak przestałam ją brać ale wiesz to jest hormonek więc mogłaś po tym przytyć,
Suzi endo piekne i pęchole też ! &&&&&&&&&&&żeby sie udało!!!! przytulajcie sie skutecznie
a drugi zastrzyk to wtedy jak nie pęknie ten pęchol po tym pierwszym .
Suzi endo piekne i pęchole też ! &&&&&&&&&&&żeby sie udało!!!! przytulajcie sie skutecznie
Ostatnia edycja:
Rozmawiałam z lekarzem - muszę brać lub duphaston ale efekt będzie ten sam bo pewnie tak na mnie działa. Dodatkowo dostałam CLO i jeżeli za 2 miesiące nie będę w ciąży to mam pomyśleć o badaniach. Mam już 4 letniego syna a o drugiego dzidziusia staram się o 4 miesięcy
suzi1
Kocham Cię synuś
a ja po luteinie schudłam jakieś 2kg a potem przytyłam jak przestałam ją brać ale wiesz to jest hormonek więc mogłaś po tym przytyć,
Dzieki dziewczynki:*suzi przytulanki koniecznie ale po co ten drugi zastrzyk?? dostawałam zawsze jeden no ale nie jestem lekarzem, jak pójdziesz w czwartek to może spytaj ale pęcholek sliczny i endo tez ładne, trzymamy kciuki
Przytulanki były bardzo intensywne sama zaciskam &&&&&& za nas wszystkie
Niby krótko ale i tak się stresuje bo z synem zaszłam w ciągu 1 miesiąca a jestem po przebytej operacji usunięcia torbieli - dawno ale zawszepoldi to krotko sie starasz, ja juz 2 rok i nic.. obys tyle nie czekala, zaciskam &&&&
poldi czekanie jest okropne, starasz się i co miesiąc masz nadzieję że to własnie w tym cyklu sie uda. Życzymy Ci wytrwałości, ja wierze że skoro raz się udało to drugi raz też będzie tylko trzeba czasu a im bardziej chcesz tym bardziej nie wychodzi. Ja czekam już prawie 3 lata albo juz mineło 3 lata, sama nie wiem bo przestałam liczyć, nadal mam nadzieję choć nie raz sie poddaję a następnego dnia znów wierzę że będzie dobrze.
Jutro wybieram sie na podgląd, zobaczymy czy coś wykiełkowało, choćby jedne pęcherzyk, trzymajcie kciuki bo już obgryzam paznokcie
Jutro wybieram sie na podgląd, zobaczymy czy coś wykiełkowało, choćby jedne pęcherzyk, trzymajcie kciuki bo już obgryzam paznokcie
reklama
Poldi wiem ze czekanie jest okropne, my wszystkie tak mamy co miesiac, przyjdzie malpa czy nie przyjdzie ja mam nadzieje ze do mnie nie przyjdzie, boli mnie moj jajnik mam nadzieje ze peknie lada dzien, akurat moj m ma teraz 5 dni wolnego wiec bedziemy sie ooosstrooo starac
Podziel się: