reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Cześć dziewczyny,ma może któraś z was do sprzedania/oddania bromergon??Moj obecny lekarz jest ignorantem i nie chce mi go przepisać,mimo że na mnie działa super :(

reklama
blonka po przekroczeniu 20mm pekaja roznie u roznych kobiet do 24mm tak jest najczesciej ale pewnie wieksze tez pekaja i mniejsze tez, moj pekl jak mial 18mm, ale mi ginka powiedziaal ze za maly i od nastepnego cyklu mnie stymulowala

a ja po luteinie schudłam:) jakieś 2kg a potem przytyłam jak przestałam ją brać :( ale wiesz to jest hormonek więc mogłaś po tym przytyć,
Suzi endo piekne i pęchole też ! &&&&&&&&&&&żeby sie udało!!!! przytulajcie sie skutecznie:p
a drugi zastrzyk to wtedy jak nie pęknie ten pęchol po tym pierwszym .

Ostatnia edycja:
Rozmawiałam z lekarzem - muszę brać lub duphaston ale efekt będzie ten sam bo pewnie tak na mnie działa. Dodatkowo dostałam CLO i jeżeli za 2 miesiące nie będę w ciąży to mam pomyśleć o badaniach. Mam już 4 letniego syna a o drugiego dzidziusia staram się o 4 miesięcy

a ja po luteinie schudłam:) jakieś 2kg a potem przytyłam jak przestałam ją brać :( ale wiesz to jest hormonek więc mogłaś po tym przytyć,
Suzi endo piekne i pęchole też ! &&&&&&&&&&&żeby sie udało!!!! przytulajcie sie skutecznie:p
a drugi zastrzyk to wtedy jak nie pęknie ten pęchol po tym pierwszym .

suzi przytulanki koniecznie ale po co ten drugi zastrzyk?? dostawałam zawsze jeden no ale nie jestem lekarzem, jak pójdziesz w czwartek to może spytaj ale pęcholek sliczny i endo tez ładne, trzymamy kciuki
Dzieki dziewczynki:*
Przytulanki były bardzo intensywne:) sama zaciskam &&&&&& za nas wszystkie:)

poldi czekanie jest okropne, starasz się i co miesiąc masz nadzieję że to własnie w tym cyklu sie uda. Życzymy Ci wytrwałości, ja wierze że skoro raz się udało to drugi raz też będzie tylko trzeba czasu a im bardziej chcesz tym bardziej nie wychodzi. Ja czekam już prawie 3 lata albo juz mineło 3 lata, sama nie wiem bo przestałam liczyć, nadal mam nadzieję choć nie raz sie poddaję a następnego dnia znów wierzę że będzie dobrze.
Jutro wybieram sie na podgląd, zobaczymy czy coś wykiełkowało, choćby jedne pęcherzyk, trzymajcie kciuki bo już obgryzam paznokcie

reklama
Poldi wiem ze czekanie jest okropne, my wszystkie tak mamy co miesiac, przyjdzie malpa czy nie przyjdzie :) ja mam nadzieje ze do mnie nie przyjdzie, boli mnie moj jajnik mam nadzieje ze peknie lada dzien, akurat moj m ma teraz 5 dni wolnego wiec bedziemy sie ooosstrooo starac :)

Do góry