reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
witam :-)
Suzi Ty jak krzykniesz to od razu jestem :)))
u mnie nic sie nie dzieje narazie..mam 7d.c. niedługo starania-na przyszły week wypada owu więc koło srody pewnie zaczniemy starania..
w tym cyklu zrobie tak jak w tym listopadowym co zaszłam -czyli biore Castagnusa a od 16d.c. przez 10 dni bede brała lutkę...się okaże czy to coś da..

Dentico-nadal &&&& za pechole:)

Agusia-no w końcu wiesz na czym stoisz z ta @!!
70 dni matko i córko!!
powodzenia w nowym cyklu:)&&&&&

pozdrowienia 4all :))

reklama
agusia a co lekarz mowi na te twoje dluuuuugasne cykle??? Czemu masz takie??? Jaki powod podaje???Wczoraj zle sie czulam ale chcialam poszukac jaka jest przyczyna takich cykli bez @, nie spotkalam sie z tym nigdy,zadna moja kumpele nie miala takiego problemu hm. Jak cos znajde dam znac

W sumie nic nie mówi. Czasem wspomni że endometrium za cienkie. Ale nawet nie da mi nic na jego poprawienie. Może coś poradzi ginekolog-endokrynolog.

a winko pijesz czerwone czy biale? ziolowe moze byc? bo ja za "wermudkami" przepadam :) jak wroce to napisze co i jak ale sie nie nastawiam na nic, jak by cos mialo byc to by juz bylo dawno, a tu 6 cykl a ja dalej bez fasolki...

witajcie
Błonka- &&&&&&&&&&&&& za sug i pęchole!!
daj znac po usg! :)

Myśa- a co to jest ten acesan?? jak sie go bierze i w jakich dniach cyklu??? nie słyszałam o tym leku..
mam nadzieje,ze w czwartek też zobaczysz pięknego pęcholka :)

pozdrawiam :)

Błonka- ja piłam wino czerwone wytrawne..

reklama
błonka ja piję czerwone wino półsłodkie i mam domowe winko z winogron pyszne, myśle że ogólnie winko pomaga i możesz pić takie jak Ci smakuje. mama acesan kazała mi brać ginka profilaktycznie i nie wiedziałam w sumie w jakim celu, myślałam że to lek jakiś przeciw zapalny, bo głownie ten lek jest na dolegliwości sercowe, zapobiega powikłaniom zatorowo-zakrzepowych, zawałowi serca ale wyczytałam w necie że biorą go dziewczyny na lepsze ukrwienie czyli na lepsze endo bo ja mam kiepskie. Chyba coś w tym jest bo teraz jak miałam @ to w końcu taką z prawdziwego zdarzenia i nie miałam skrzepów jak nie raz

Do góry