reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
a jak schudnę to właśnie będą robione poprawki i to migiem bo będziemy w Pl dopiero na tydzien przed ślubem:) ale muszę zrzucić trochę bo musze jeszcze jakąś ładną kieckę znaleźć na poprawinki i żeby nie było widać mojego tłuszczu żeby mi ludzie nie pouciekali:p
a mnie tak już 4dzień brzuchol boli jak na @ale dziś dopiero 27dc a że ja mam nieregularne to nie wiem kiedy się jej spodziewać:/

reklama
Witajcie
Może mogłybyście mi coś doradzić :
mianowicie przed ciążą wyszła mi strasznie podwyższona prolakyna ,ale tylko po obciążeniu bez niego była w normie. Dostałam bromek, w między czasie była jeszcze luteina i dupek i było ok. Teraz nie karmię już 3 miesiące, nie biorę tabs anty i nic, ostatni okres 15 listopada 2009. Byłam u ginekologa (ale innego niż wtedy, bo się przeprowadziłam) i dostałam bromergon ponownie i polecenie zrobienia rezonansu bo prl -2razy wyższa od normy z tym,że powiedział ,że nie może wystawić mi skierowania na rezonans- kto może , gdzie się udać, bo prywatnie jest dla mnie to nieco kosztowne... i jeszcze jedno najważniejsze- po jakim czasie od rozpoczęcia brania bromergonu powinna być owulacja? Robić testy owulacyjne, mierzyć temperaturę by to uchwycić ? Będę wdzięczna za każdą odp.

Hej Kobitki ja mam same złe wieści :( Okazało się dzisiaj że ma torbiel na lewym jajniku, wielkość około 6cm. Jestem załamana :((((((((((((((((((((((( A i dostałam znowu luteinę na wywołanie @. Endometrium mam jakieś 6-7mm, to malutko. Czym mogę jej poprawić????

Agusia ja też w jednym cyklu maiłam malusie 5mm a w następnym już 10:) samo się poprawiło ale wiem że MAMA kiedyś pisała co zrobic żeby sie poprawiło ale nie pamiętam co. tulę i mam nadzieję że ten torbiel zniknie sobie szybciutko!!!

Hej Kobitki ja mam same złe wieści :( Okazało się dzisiaj że ma torbiel na lewym jajniku, wielkość około 6cm. Jestem załamana :((((((((((((((((((((((( A i dostałam znowu luteinę na wywołanie @. Endometrium mam jakieś 6-7mm, to malutko. Czym mogę jej poprawić????

Aguś kochana tulam mocno :& ale niec się nie przejmuj bo często torbiele samoistnie się wchłaniają i potem wszystko jest ok. no i dzidza się pojawi:) No a co ginek na to? Wiem że na endo : czerwone winko, kawas omega (mama to brała/bierze)

no właśnie to było czerwone winko i kwasik omega !!!:)co dwie głowy to nie jedna:)
Dokładnie:-)
A u mnie sezon starakowy został otwarty :-) Normalnie to chyba tak te witaminki działają na mojego faceta:szok: Co na nigo spojrzę to on już gotowy... szok:baffled:
Coś czuję że to będzie gorący miesiąc:sorry2:

reklama
suzi u nas to samo:) przez ostatnie 3 tyg nie mam spokoju w domu, uciekam jak się da ale z mizernym skutkiem :p mówię żeby trzymał armię na po ślubie ale on twierdzi że 3dni bez sexu to cała wieczność a gdzie 2maisiące:p może ta wisna tak na nich wpływa, ale to dobrze !

Do góry