reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
maja a jak sukienka potem nie bedzie pasowac? :D ja przed slubem tez schudlam 2 rozmiary w 2 tygodnie i na szybko byly poprawki robione masakra :)

A co do tabletek to ja mialam raz taka sytuacje ze mi braklo 1, ale nie poszlam po recepte i w tym cyklu nic nie uroslo tak jak trzeba.. ale KAZDA JEST INNA :)

reklama
Dzięki Maja:*
Ja to jednak pierdoła jestem:wściekła/y: Wydaje mi się że brałam tabletki codziennie wieczorem ( tak jak zalecił gina 3-7dc koniecznie wieczorem) no i dziś mam brać ostatni dzień... i wszystko było by ok gdyby nie to że chyba miałam 4 tabletki a nie 5 a dziś mam 5dzień brania i została mi jesna tabletka( czyli ta ostatnia na dziś) a powinno mi braknąć jednej szt:wściekła/y::confused:
Tylko że nie jestem pewna tego na 100%:shocked2:

Przed ślubem i tak większość dziewczyn chudnie:tak: z wiadomych przyczyn:)

Błonka a lepiej wziąć jedną więcej czyli 3,5,6,7,8 czy 3,5,6,7 bez tej w 8dniu? i czy jak wezmę 4 to one nie podziałają??? Ja ogólnie mam ładną owulkę a clo dostałam na zwiększenie szans i na większą ilość pęcherzyków:tak:

jesli masz owu i tylko jej "pomagasz" to chyba nie powinno byc roznicy w 1 tab... u mnie bylo by ciezko jak by mi braklo na 1 dzien ;p bo ja biore 3 dziennie ;p dzis i jutro jeszcze clo a potem czekamy na owu, BOZE OBY BYŁA!
Suzi tak mi się rymło ze musze miec racje :) z reszta dzis bociany widzialam na moim dachu :) 2 piekne bocki, bocian i bocianowa pewnie :)

jesli masz owu i tylko jej "pomagasz" to chyba nie powinno byc roznicy w 1 tab... u mnie bylo by ciezko jak by mi braklo na 1 dzien ;p bo ja biore 3 dziennie ;p dzis i jutro jeszcze clo a potem czekamy na owu, BOZE OBY BYŁA!
Suzi tak mi się rymło ze musze miec racje :) z reszta dzis bociany widzialam na moim dachu :) 2 piekne bocki, bocian i bocianowa pewnie :)
No kochana te boćki to znak:tak: Męzulka proszę moleścić ile sie da:tak:
No i chyba faktycznie dziś wezmę ostatnią tabletkę...albo będzie to 4 albo 5 sama nie wiem:zawstydzona/y:
W poniedziałek mam wizytę i będzie to mój 13dc czy może już być po owulce???

owulacja wystepuje na 14 dni przed okresem nie wiem jak dlugie masz cykle...
Hehehehe no to wiem:-) Właśnie dlatego brałam clo od 3dnia żeby skrócić cykle bo teraz miałam @ w 34dc... Od jutra będą przytulanki a w poniedziałek się dowiem co i jak:tak: Tak chyba będzie najrozsądniej;-)

reklama
Do góry