no dziewczynki umówiłam się właśnie na wizytę do nowego doktorka wyobraźcie sobie że dopiero na lutego mam wizytę i co wy na to ? jak pech to pech ... Dzastina222 a ty się nie smuć wszystko będzie dobrze pomyśl że inni mają gorzej.
reklama
Klaudyna_a
Fanka BB :)
no dziewczynki umówiłam się właśnie na wizytę do nowego doktorka wyobraźcie sobie że dopiero na lutego mam wizytę i co wy na to ? jak pech to pech ... Dzastina222 a ty się nie smuć wszystko będzie dobrze pomyśl że inni mają gorzej.
Agatka ja od 2 tygodni próbowałam się dodzwoni do poradni genetycznej i kazali mi dzwonić pod koniec października żeby się na marzec umówić .... no cóż ... szkoda gadać ;-)
Może zrób te badania, o których Ci pisałam. Jutro chyba bedę miała wyniki to Ci dokładnie nazwę napiszę. A prolaktynę masz w normie?
Agatka tu masz stronkę z opiniami o Prof. dr hab.n.med.Leszek Pawelczyk
Prof. dr hab.n.med.Leszek Pawelczyk, Bardzo Dobry ginekolog, Poznań Przychodnia Medic ul. Grochowska 50 - opinie w wyszukiwarce i rankingu lekarzy ZnanyLekarz.pl
mam nadzieję, że dobrego znalazłam, a jak nie to na tej stronce pewnie znajdziesz.
Kochana koniecznie zmień lekarza, ja mam już trzeciego w ciągu tych 2 lat. I to nie jest tak że od nowa się zaczyna, bo mówisz co już było zrobione i kolejny gin szuka innego rozwiązania.
Miałaś robione badanie na przeciwciała przeciwplemnikowe? Ja właśnie czekam na wyniki, próbuję też się zapisać do poradni genetycznej, bo dostaliśmy z M. skierowanie na badanie kariotypu (czy coś takiego). Wiesz.. czy nie ma jakiegoś genetycznego przeciwwskazania itp. Kochaniutka nie załamujemy się tylko działamy! Miałaś robione badania hormonalne?
przeciwciał nie miałam hormony miałam i są niby ok zobaczymy co nowy doktorek poradzi wiecie 6 lat czekam to i 4 m-ce mnie nie zbawią
a ty trzymaj się cieplutko :-)
ja brałam 4 lata i ciągle źle się czułam bule głowy nudności itdHej dziewczyny,
Mam pytanko biorę duphaston 2 cykl. czy może jest którjeś z was niedobrze po tym leku? do tego boli mnie głowa!
Dzastina222
Czekam..
Cześć dziewczynki..... u mnie kolejna porażka... wynik bety 0.100 czyli ciąży brak... smutno mi strasznie... owu miałam 16 dc a dziś zrobiłam betkę w 26 dc wynik jest wiarygodny prawda??? Bo jakoś mi się wierzyć nie chce....albo sobie uroiłam?
Klaudyna_a
Cześć dziewczynki..... u mnie kolejna porażka... wynik bety 0.100 czyli ciąży brak... smutno mi strasznie... owu miałam 16 dc a dziś zrobiłam betkę w 26 dc wynik jest wiarygodny prawda??? Bo jakoś mi się wierzyć nie chce....albo sobie uroiłam?
Powiem Ci szczerze, że to możliwe że troszkę się pośpieszyłaś z betką, więc jeszcze może nic straconego ;-)
Ja od 2 lat jeszcze nie robiłam bety, a test ciążowy zrobiłam tylko raz, w 2 dniu spodziewanej @. Wolę poczekać, trochę się naczytałam o poronieniach samoistnych...
Troszkę cierpliwości choć wiem jakie to trudne ;-)
jagodka1231
Witajcie, dawno mnie tutaj u was nie było,ale widzę,że moja imienniczka Agatka 29 poszukuje ginekologa....
Ja W Poznaniu moge polecić dwóch którzy pracują na ul. Polnej. Prof Witold Kędzia oraz Pani doktor Małgorzata Szczepańska. Pierwszy pomógł mi utrzymać ciążę, a z drugą teraz walczę o kolejną ciążę...Moim zdaniem są godni polecenia!i sprawdzeni.
hejka u mnie nie dobrze kompletnie się załamałam ale w końcu przyszła @ i mam cały cykl rozregulowany już nie wiem co robić psychicznie się rozsypałam.
coś mi się wydaje że znów będę musiała zmienić lekarza i znów zaczynać od początku ? nie mam już siły co za dół.
ale mam nadzieje że tobie się uda dziewczyny a słyszałyście coś o dr Pawelczyku z Poznania?
Ja W Poznaniu moge polecić dwóch którzy pracują na ul. Polnej. Prof Witold Kędzia oraz Pani doktor Małgorzata Szczepańska. Pierwszy pomógł mi utrzymać ciążę, a z drugą teraz walczę o kolejną ciążę...Moim zdaniem są godni polecenia!i sprawdzeni.
reklama
powiem ci jeszcze coś ja uwierzyłam że nie jestem w ciąży dopiero ja dostałam @ także trzymam kciuki za ciebie aby nie przyszła @
Podziel się: