reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczyny... dziś mam 24 dc i rano zmierzyłam sobie temperaturę... nigdy tego nie robiłam i miałam 37,1 dlaczego mam podwyższoną? To przez Duphaston? Przecież już po owulacji jestem??? Niech mi któraś coś powie????:-):-):-)

tak duphaston podwyższa tempkę brałam go przez 4 lata strasznie się po nim czułam także nie bój się :)

reklama
Agatko29 moją siostrę prowadził doktor Kondziołko.... bardzo fajny lekarz, świetny psycholog i przyjaciel... Leczył ją 3 lata i się udało, jak chcesz mogę ci załatwić nr. telefonu do niego:-):-):-):-)

Hej Dziewczyny:-)
Co tu tak pusto??? hallo!!! co tam u was słychać???
Ja ide jutro na laparoskopie więc trzymajcie za mnie kciuki! bo się strasznie stresuje:-( Pozdrawiam!

Ja ide jutro na laparoskopie więc trzymajcie za mnie kciuki! bo się strasznie stresuje:-( Pozdrawiam!
Hejka dziewczeta;-)oczywiście będę trzymać kciuczki:tak::tak::tak:
My też mamy jutro ważny dzień:-) boje się kolejnej porażki, a jednocześnie chce mieć dużo nadzieii i stram sie ja mieć.:tak:
Pokręcone to wszystko:-(
Zmykam spatki pa pa dziewczynki

Asienka kochanie trzymamy mocno kciuki i jesteśmy z Tobą!

Agatka 29 co u Ciebie??

Dzastina222 byłaś na betce?

Mi jeszcze temepraturka nie skoczyła, myślę, że koło czwartku bede miała owu. Czy po bromergonie moze być temperatura podwyzszona? Zawsze na początku miałam 36,2-36,4, a w tym cyklu od początku 36,5-36,6 :confused:

Miłego dnia !!

hejka u mnie nie dobrze kompletnie się załamałam ale w końcu przyszła @ i mam cały cykl rozregulowany już nie wiem co robić psychicznie się rozsypałam.
coś mi się wydaje że znów będę musiała zmienić lekarza i znów zaczynać od początku ? nie mam już siły co za dół.
ale mam nadzieje że tobie się uda dziewczyny a słyszałyście coś o dr Pawelczyku z Poznania?

hejka u mnie nie dobrze kompletnie się załamałam ale w końcu przyszła @ i mam cały cykl rozregulowany już nie wiem co robić psychicznie się rozsypałam.
coś mi się wydaje że znów będę musiała zmienić lekarza i znów zaczynać od początku ? nie mam już siły co za dół.
ale mam nadzieje że tobie się uda dziewczyny a słyszałyście coś o dr Pawelczyku z Poznania?

Agatka tu masz stronkę z opiniami o Prof. dr hab.n.med.Leszek Pawelczyk
Prof. dr hab.n.med.Leszek Pawelczyk, Bardzo Dobry ginekolog, Poznań Przychodnia Medic ul. Grochowska 50 - opinie w wyszukiwarce i rankingu lekarzy ZnanyLekarz.pl
mam nadzieję, że dobrego znalazłam, a jak nie to na tej stronce pewnie znajdziesz.
Kochana koniecznie zmień lekarza, ja mam już trzeciego w ciągu tych 2 lat. I to nie jest tak że od nowa się zaczyna, bo mówisz co już było zrobione i kolejny gin szuka innego rozwiązania.
Miałaś robione badanie na przeciwciała przeciwplemnikowe? Ja właśnie czekam na wyniki, próbuję też się zapisać do poradni genetycznej, bo dostaliśmy z M. skierowanie na badanie kariotypu (czy coś takiego). Wiesz.. czy nie ma jakiegoś genetycznego przeciwwskazania itp. Kochaniutka nie załamujemy się tylko działamy! Miałaś robione badania hormonalne?

reklama
Do góry