reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczyny co to za brak wiary że się nie uda:rofl2: Dzastina, Agatka,Aga wstawcie sobie suwaczek żebyśmy wiedziały kiedy was dopingować;-)
Kochane głowa do góry, ja też ostatnio miałam mega załamanie Klaudyna wie najlepiej co się działo:) w poniedziałek mam miec laparo i jak tylko poczuje się lepiej to zaczynam działać:-)
A wam Laleczki życze jak najlepiej i rozumiem wasze kryzysy:tak: ale pamiętajcie po każdej burzy wychodzi słońce :tak:;-)

reklama
"Wchodzisz do USTAWIEŃ w menu górnym

Z boku masz Panel użytkownika, klikasz w nim w Edytuj Sygnature

Otwiera Ci się okno Edytowania podpisu. Wklejasz w nie kod suwaczka (PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode, czyli ten zaczynający się od

Zatwierdzasz klikając w przycisk Zapisz podpis, który znajduje się poniżej.

mam nadzieje ze pomoglam...

pisalam o tym kilkanasie stron wczesniej

Hej ja brałam duphaston przez 4 lata i nic mi nie pomógł wręcz przeciwnie doprowadził do tego że jajniki mi przestały działać przez ten lek ale wiecie każdy przypadek jest inny. mam nadzieje że tobie pomoże życzę powodzonka

to ja wam kochane takie odchowane, silne fluidki dam... ze jak je zlapiecie to nie ma ze nie... tylko brzuchy szykowac :-):tak:
##################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################

sandrahaha kochana na Ciebie to zawsze można liczyć :tak: dzięki za fluidki!!! :-)
A Wy dziewczynki nie załamywać się, głowa do góry i staramy się dalej! Mamy to z asienką:) już opanowane :-D

Sandrahaha to ja wam kochane takie odchowane, silne fluidki dam... ze jak je zlapiecie to nie ma ze nie... tylko brzuchy szykowac :biggrin2::tak:

To dawaj kochana, bo czasami przychodzi godzina 0 i pozostaje tylko płacz do poduszki... :zawstydzona/y: to smutne ale prawdziwe..
u mnie 21 dc... czekam poniedziałku...jak na zbawienie... obawiam się że se wkręcam te ciążę bo bolą mnie cholernie piersi mam tak jakby " buzowały" i jem wszystko śledzie, batoniki, winogrona a zagryzam orzechami....i jeszcze czasami mi się w głowie kręci ale to wszystko to chyba skutki uboczne Duphastonu który biorę od 6 dni... o rany Boskie niech to się już skończy!!!! Doła mam strasznego :frown::frown::frown::frown::frown::frown:

nie możesz się poddawać ja już 6 lat walczę i straciłam dziecko mimo tego nie poddaję się i walczę dalej dziś mi się 6 dni spóźnia ale boję się robić testu :no: jestem po inseminacji i wolę żyć nadzieją :)

reklama
nie możesz się poddawać ja już 6 lat walczę i straciłam dziecko mimo tego nie poddaję się i walczę dalej dziś mi się 6 dni spóźnia ale boję się robić testu :no: jestem po inseminacji i wolę żyć nadzieją :)

Podziwiam Cię, ja czasem po tych 2 latach mam już dość. Kochana może biegnij na betkę? Trzymam mocno kciuki żeby tym razem się udało!!

Do góry