reklama
bellabella
Fanka BB :)
dzieki maja:-)
ide lulu,jutro sie zamelduje:-)
ide lulu,jutro sie zamelduje:-)
palu_nr1
Oj Mama to niezla mialas historie.
Dzis 5dc pechole bola i znowu czekanie.
Mialam wczoraj malego dolka bo na zajeciach z Komunikacji Interpersolalnej trzeba bylo sie przedstawic i powiedziec cos co inni o mnie nie wiedza. I pewna laska powiedziala, ze jest w 3 miesiacu ciazy i spodziewa sie blizniakow ciesze sie, ze jej sie udalo ale jednoczesnie to boli, ze sama nie jestem
aha... powiedzcie cos... przed leczeniem @ mialam tak po 7dni. Jak zaczelam sie leczyc to tak 4-5, a teraz mialam tylko dwa dni. Czy to normalne?
Dzis 5dc pechole bola i znowu czekanie.
Mialam wczoraj malego dolka bo na zajeciach z Komunikacji Interpersolalnej trzeba bylo sie przedstawic i powiedziec cos co inni o mnie nie wiedza. I pewna laska powiedziala, ze jest w 3 miesiacu ciazy i spodziewa sie blizniakow ciesze sie, ze jej sie udalo ale jednoczesnie to boli, ze sama nie jestem
aha... powiedzcie cos... przed leczeniem @ mialam tak po 7dni. Jak zaczelam sie leczyc to tak 4-5, a teraz mialam tylko dwa dni. Czy to normalne?
bellabella
witam dziewczyny:-)ale tu pusto sie zrobilo:-(
Palu-mi sie wydaje ze to normalne przynajmniej u mnie tak bylo
termin u gina mam dopiero no 19:-(zwariuje z tym czekaniem,juz chce isc!!""
co tam u was slychac???:-)
Palu-mi sie wydaje ze to normalne przynajmniej u mnie tak bylo
termin u gina mam dopiero no 19:-(zwariuje z tym czekaniem,juz chce isc!!""
co tam u was slychac???:-)
wikulaa trzymam za pozytywny tescik &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
palu glowa do gory i tobie sie niedlugo uda
powiedzcie mi jak sie zaczyna brac clo w 3 lub 5dc to zawsze owula wypadnie w 14 dc ?
czy to indywidualnie jednym moga po clo szybciej rosnac a innym wolniej
jak to jest? dzieki
palu glowa do gory i tobie sie niedlugo uda
powiedzcie mi jak sie zaczyna brac clo w 3 lub 5dc to zawsze owula wypadnie w 14 dc ?
czy to indywidualnie jednym moga po clo szybciej rosnac a innym wolniej
jak to jest? dzieki
mama05
prrrryy szaaaalona :))
WIKULA ja również trzymam &&&&&&&&&& za ten cykl ) !
BEATKA- po Clo to różnie-zależy od ktorego d.c. sie bierze ..ja brałam od 5 do 9d.c. i owu była w 12,13d.c.
ale tak jak ze wszystkim to sprawa indywidualna,ale do 14 d.c. powinna owu być teoretycznie..
BEATKA- po Clo to różnie-zależy od ktorego d.c. sie bierze ..ja brałam od 5 do 9d.c. i owu była w 12,13d.c.
ale tak jak ze wszystkim to sprawa indywidualna,ale do 14 d.c. powinna owu być teoretycznie..
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
BEATKA- jeśli gin powiedzial ,ze da Ci Clo to widocznie coś da
ja mam nadzieje,ze Ci leki nie beda potrzebne i zaskoczysz bez Clo..
ja też ten cykl mam spisany na straty-narazie nadal bez seksu dajemy rade-czyli bardzo nam byla potrzebna ta przerwa-a poza tym mierzyłam temp wczoraj i dziś-miałam 37,1 i dziś 37..czyli w 12d.c jestem i już owu byla...a działan nie bylo wiec nie ma na co liczyć ..czekam na @ i sie dalej zobaczy..
ja mam nadzieje,ze Ci leki nie beda potrzebne i zaskoczysz bez Clo..
ja też ten cykl mam spisany na straty-narazie nadal bez seksu dajemy rade-czyli bardzo nam byla potrzebna ta przerwa-a poza tym mierzyłam temp wczoraj i dziś-miałam 37,1 i dziś 37..czyli w 12d.c jestem i już owu byla...a działan nie bylo wiec nie ma na co liczyć ..czekam na @ i sie dalej zobaczy..
Podziel się: