reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Witam dziewczyny

mama co za podłość Cię spotkała. No nie rozumie tego. Przecież ta dziewucha musi mieć zrytą psyche że takie numery odstawia. Szkoda gadać

A ja mam 25 d.c. i chyba wczoraj dopiero owulke miała :szok: , bo tak strasznie mnie lewy jajnik bolał. Myślicie że przez przeziębienie tak mi się wszystko przesunęło?

reklama
mama przykro mi za to co cie spotkalo tule mocno
powiem ci ze ja myslalam ze nie da sie na kogos konto wejsc bez hasla
ale widocznie niektorzy maja sposoby i to jakie perfidne
jak twoje staranka?

u mnie dzis 15dc testy owul negatywne
szyjak wysoko otwarta
sluz to roznie ale raczej metny
i na dodatem ma dzis plamienia krew ze sluzem bardzo ciemno brazowym
i nie wiem dlaczego?
monitoring w tym cyklu odpuscilam
ale w nowym cyklu wznawiam

hmm sluz, plamienie, polozenie szyjki wskazuje na to, ze to owulacja.
A jakich testow uzywasz?

clodi - bol jajnika nie musi miec nic wspolnego z owulacja - moze bolec przed, po, przed @. Moze to wcale nie byc jajnik. Klucie jajnika nie jest zadnym wskazaniem owulacji.

ja tylko na chwilę -cheść kochane!
BEATKA- a ile płacisz za te Clearblue ..u nas w Pl są tylko z tej firmy testy ciążowe..

CLODI- tak jak pisze Pok,ból jajnkia nie musi mieć nic wspolnego z owulka:)
jak działania były to zaciskam &&&& za owocny cykl :)

dobra zmykam-miłego dnia Clo-babeczki :)

do jutra!

lumina- a ktory masz d.c.??

takie były pęcherzyki w 10 DC , cykle mam 29 - 33 dni w 14 DC mam pregnyl , zastanawia mnie przez ile dni po zastrzyku będzie szansa na zapłodnienie ?
lekarz mówił że sex 15, 16 dzień a jest taki problem że męża nie będzie chyba w te dni dopiero 17 , 18 DC będzie

Po pregnylu pecherzyk peka do 36 godz, lumina bzyknijcie sie przed pregnylem, wystarczy, i najlepiej w dzien kiedy ci go wstrzykna a pozniej juz nie musisz, armia powinna przetrwac spokojnie, wiec sie nie martw, glowa do gory!!!!;-)

mama za 7 testow place 15f
to sa te testy
http://www.clearblueeasy.com/clearblue-easy-digital-ovulation-test.php

u mnie dzis plamienie zaniklo
tempka 36.5 czyli jednostajna bez zmian
wydaje mi sie ze to cykl bezowulacyjny
w tym miesiacu sobie odpuscilam monitoring bo trzeba budzet odbudowac
ale w nowym cyklu obowiazkowo
szyjka juz opada ale wciaz jest otwarta

Ostatnia edycja:
Po pregnylu pecherzyk peka do 36 godz, lumina bzyknijcie sie przed pregnylem, wystarczy, i najlepiej w dzien kiedy ci go wstrzykna a pozniej juz nie musisz, armia powinna przetrwac spokojnie, wiec sie nie martw, glowa do gory!!!!;-)

było w sobotę bzykanie , zastrzyk w poniedziałek .. ehm juz nie mam siły o tym myśleć :no:, może jakiś plemniczek tam przetrwa a jak nie to w następnym miesiącu się uda

mama za 7 testow place 15f
to sa te testy
Digital Ovulation Test – Smile, You’re Ovulating!

u mnie dzis plamienie zaniklo
tempka 36.5 czyli jednostajna bez zmian
wydaje mi sie ze to cykl bezowulacyjny
w tym miesiacu sobie odpuscilam monitoring bo trzeba budzet odbudowac
ale w nowym cyklu obowiazkowo
szyjka juz opada ale wciaz jest otwarta

tez ich uzywam. sa super!
a robilas je w tym cyklu? Bo tempka czasem zawodzi... A takie plamienie w srodku cyklu moze swiadczyc o owulacji.

reklama
hej dziewczyny:-)
dzisiaj mnie tak jajnik boli,jak nigdy,ale to pewnie po clo:tak:momenty mam ze sie w pas zlapie i nie moge kroku zrobic,ale po chwili ustepuje,ale sobie tlumacze ze wszystko jedno,byle pecherzyki pieknie rosly:tak:
jutro wkoncu gin,usg i zastrzyk:-)a potem ta najprzyjemniejsze czesc staran:-D
napisze odrazu jak wroce od gina:-)

Do góry