reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
co tutaj tak cicho?????????
Ja mam nadzieję, że u mnie w tym cyklu nie będzie rozczarowania:))) ale to się jeszcze okaże...

Mama - dawno Cię nie było??? Co u Ciebie????

Wszystkim miłego dnia życzę!!

WIKULA- a mnie nie ma bo nie moge sie pozbierać ..kilka dni temu laska włamała mi sie na konto-pousuwala suwaczki,avatar,fotki dzieci...potem dostałam od Niej pw z wyjasnieniami i przeprosinami-potem zmiana hasła,Administracja,ban dla laski( pisała pod 2 nickami) mówie Wam nie sądziłam ,ze takie rzeczy sie dzieją na forach-troll trollem ,ale wlamania na konto...
dobrze,ze nie pisała pod moim nickiem postów...

sprawa wyjasniona,ja sie zbieram ,ale moje zaufanie zostało baaardzo ograniczone..

nie wiem co u Was bo przeczytalam tylko tą 1 stronę..

reklama
WIKULA- a mnie nie ma bo nie moge sie pozbierać ..kilka dni temu laska włamała mi sie na konto-pousuwala suwaczki,avatar,fotki dzieci...potem dostałam od Niej pw z wyjasnieniami i przeprosinami-potem zmiana hasła,Administracja,ban dla laski( pisała pod 2 nickami) mówie Wam nie sądziłam ,ze takie rzeczy sie dzieją na forach-troll trollem ,ale wlamania na konto...
dobrze,ze nie pisała pod moim nickiem postów...

sprawa wyjasniona,ja sie zbieram ,ale moje zaufanie zostało baaardzo ograniczone..

nie wiem co u Was bo przeczytalam tylko tą 1 stronę..
Nie niezle!:szok::baffled:
Ona pisala gdzies tu na starackach?

pisała na Staraczkach na 2011 i na Sierpniówkach..
u nas na wątku Clo raczej jej nie bylo ,moze zaglądala ale nie pisała..
Aha... Czyli "nie znam".

A w jaki sposob to tlumaczyla? Bo rozumiem, ze jak ktos jest wscibski to wejdzie na czyjes konto i poczyta. Ale zeby cos zmieniac i usuwac? Bez sensu...

mama cóż za świnia!!!jak można się włamać na czyjeś konto??!!
buziaki i miłego dnia dziewczynki!!!
a u mnie dziś 8dc jajniki mnie bolały że hej ale chyba się gdzieś podziębiłam bo nery mnie też tak bolą że masakra, ogólnie dziś taki dzień że tragedia wszystko mnie boli:( ale teraz ciepła herbatka kocyk i musi przejść bo za tydzień do gina na monitoring i musi ale to musi się udać w tym cyklu!!!

Aha... Czyli "nie znam".

A w jaki sposob to tlumaczyla? Bo rozumiem, ze jak ktos jest wscibski to wejdzie na czyjes konto i poczyta. Ale zeby cos zmieniac i usuwac? Bez sensu...
MACKU- wiesz,wejść na czyjś profil i poczytać to ja rozumiem...ale ona sie włamała na moje konto -miała dostep do PW ,mogła wejsc na grupy zamkniete gdzie dostałam zaproszenie-a tam są przeciesz dane dziewczyn....

tłumaczyła sie tym,ze jej imponuje i chciala sie poczuc jak ja.....i takie tam

IZULKA- kochana ,dziękuje Ci...

MAJA- no nie halo zachowanie -ja sie długo nie mogłam "pogodzić",ze mnie to spotkało...
no i &&&&&&&&&&& za monitoring i piękne pęcholki :)

witam sie weekendowo :)

reklama
mama szok!!!!! Masakra jakas!!!! Ktora to byla???? Ja sie troche orientuje, bo tam pisze czasem, moze lepiej widziec kto to?? Co tzn poczuc sie tak jak ty??? W glowie panienka sieczke miala, nigdy nie bedzie taka jak ty!!!!

Do góry