Kurcze Sandrahaha chciałabym Ci jakoś pomóc ale naprawde nie wiem co mam ci napisać aby poprawić Ci humor Troche to dziwne że na tyle miesięcy zostawili Cię na pastwe losu bez monitoringu pzy clo! masz możliwość zmiany lekarza na prywatnego? ja lecze się tylko prywatnie u ginekologa bo naszym z nfz już nie ufam po tym co mi zrobilimonitorowalam 2 albo 3 cykle... ale chyba 2... i na tym koniec... nie chca mi wiecej monitorowac :----( a teraz juz 6 cykl... dzis zaczynam 4dc i juz nie mam okresu, nawet plamien!!!! masakra... wyc mi sie chce...
reklama
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
Kurcze Sandrahaha chciałabym Ci jakoś pomóc ale naprawde nie wiem co mam ci napisać aby poprawić Ci humor Troche to dziwne że na tyle miesięcy zostawili Cię na pastwe losu bez monitoringu pzy clo! masz możliwość zmiany lekarza na prywatnego? ja lecze się tylko prywatnie u ginekologa bo naszym z nfz już nie ufam po tym co mi zrobili
ja mieszkam w uk... tutaj nie ma tka ze prywaciaze sa... a jak juz sa to daleko ode mnie i pewnie sporo kasy kosztuje... jak ma sie jakis problem to sie idzie do gp on pisze list do szpitala i trzeba czekac... ja mam dopiero wizyte we wrzesniu...
jak juz sie zajdzie w ciaze to pierwsze usg masz w 12tc... zadnych lekow na podtrzymanie ciazy nie dostaniesz... a pierwsza cytologie mozna w wieku 22 czy 25 lat... teraz chca to zmienic bo przeciez to przegiecie zeby w takim wieku dopiero cytologie robic!!!
A powiedz mi kochna jak dlugo czekalas na list ze szpitala , chodzi o monitoring. Bo ja juz czekam 3 tygodnie.ja mieszkam w uk... tutaj nie ma tka ze prywaciaze sa... a jak juz sa to daleko ode mnie i pewnie sporo kasy kosztuje... jak ma sie jakis problem to sie idzie do gp on pisze list do szpitala i trzeba czekac... ja mam dopiero wizyte we wrzesniu...
jak juz sie zajdzie w ciaze to pierwsze usg masz w 12tc... zadnych lekow na podtrzymanie ciazy nie dostaniesz... a pierwsza cytologie mozna w wieku 22 czy 25 lat... teraz chca to zmienic bo przeciez to przegiecie zeby w takim wieku dopiero cytologie robic!!!
sandrahaha
A powiedz mi kochna jak dlugo czekalas na list ze szpitala , chodzi o monitoring. Bo ja juz czekam 3 tygodnie.
ja najpierw bylam u gina co mi przepisal clomid... powiedziala ze mam zaczac brac od 1 dc i ze jak zaczne brac to mam zaraz dzwonic do szpitala... i oni cie zapisuja zawsze na 10dc... pozniej z reguly kaza przyjechac za 2 dni... tak to wygladalo w moim przypadku... natomiast na wizyte jak chcialam sie ostatnio sama zapisac to bylo w maju to mieli dopiero wolne miejsca na wrzesien... poszlam do gp. gp wyslal list do szpitala i po miesiacu mialam wizyte... teraz lekarz powiedzial ze mam we wrzesniu przyjsc...
Mi gp tez ma dac clomid ale najpierw zrobil wszystkie badania(hormony itd.) mojemu M dal skierowanie na badanie nasienia tez juz zrobilismy .No i jeszcze zostalo usg ale niewiem czy to ma byc zwykle usg czy monitoring. I tak czekam na ten list juz trzy tygodnie dzis bylam w przychodni i powiedzieli mi ze mam jeszcze poczekac do poniedzialku jak nic nie przyjdzie to mam sie do nich zglosic bede dzialac. Ech... u nich tak wszystko to dlugo trwa:-(...ja najpierw bylam u gina co mi przepisal clomid... powiedziala ze mam zaczac brac od 1 dc i ze jak zaczne brac to mam zaraz dzwonic do szpitala... i oni cie zapisuja zawsze na 10dc... pozniej z reguly kaza przyjechac za 2 dni... tak to wygladalo w moim przypadku... natomiast na wizyte jak chcialam sie ostatnio sama zapisac to bylo w maju to mieli dopiero wolne miejsca na wrzesien... poszlam do gp. gp wyslal list do szpitala i po miesiacu mialam wizyte... teraz lekarz powiedzial ze mam we wrzesniu przyjsc...
A co do cytologii to ja mam pobierana co pol roku...ja mieszkam w uk... tutaj nie ma tka ze prywaciaze sa... a jak juz sa to daleko ode mnie i pewnie sporo kasy kosztuje... jak ma sie jakis problem to sie idzie do gp on pisze list do szpitala i trzeba czekac... ja mam dopiero wizyte we wrzesniu...
sandrahaha
Mi gp tez ma dac clomid ale najpierw zrobil wszystkie badania(hormony itd.) mojemu M dal skierowanie na badanie nasienia tez juz zrobilismy .No i jeszcze zostalo usg ale niewiem czy to ma byc zwykle usg czy monitoring. I tak czekam na ten list juz trzy tygodnie dzis bylam w przychodni i powiedzieli mi ze mam jeszcze poczekac do poniedzialku jak nic nie przyjdzie to mam sie do nich zglosic bede dzialac. Ech... u nich tak wszystko to dlugo trwa:-(...
jesli nie mialas badania usg jeszcze to ci musza zrobic przed tym jak clo bedziesz bralo... zrobia ci badane dopochwowe... pozniej dopiero bedziesz miala monitorowane cykle...
Cześć dziewczynki
Jesteście tu jesszcze? Ja dzisiaj zaczynam pierwszy dzień luteinki do 24 lipca a pózniej okaże się co dalej:-) mam nadzieje że może udało się w tym miesiącu:-) za cztery dni zaczynam urlopik:-):-):-) Pozdrawiam
Jesteście tu jesszcze? Ja dzisiaj zaczynam pierwszy dzień luteinki do 24 lipca a pózniej okaże się co dalej:-) mam nadzieje że może udało się w tym miesiącu:-) za cztery dni zaczynam urlopik:-):-):-) Pozdrawiam
Klaudyna_a
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki
Witaj!
Ja kończę urlop, więc od poniedziałku będę już na bieżąco :-)
W tym miesiącu to nawet nie wiem który jest dzień cyklu, całkowicie bez stressu....
A za Ciebie trzymam kciuki! musi się udać!
Byłaś na monitoringu czy pęcherzyk pękł?
Pozdrowionka!!
reklama
sandrahaha
Witaj!
Ja kończę urlop, więc od poniedziałku będę już na bieżąco :-)
W tym miesiącu to nawet nie wiem który jest dzień cyklu, całkowicie bez stressu....
A za Ciebie trzymam kciuki! musi się udać!
Byłaś na monitoringu czy pęcherzyk pękł?
Pozdrowionka!!
kochana widze ze masz 1 dzien do owulki :-) to ja zycze owocnego zakonczenia urlopu :-) hihihihihi
Podziel się: