reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
wikulaa: dzieki za odpowiedz, ja mam owulke ok. 18 (uzywam komputera Persona), moze to ze wzgledu na cysty, ktore dosyc czesto powstaja w polowie cyklu a potem czesto przy @ znikaja (ale wlasnie nie zawsze)... moj lekarz malo tlumaczy, poza tym juz od dawna zastanawiam sie czy go nie zmienic... mam niemaly metlik w glowie... :baffled:

Bo z tego co ja wiem, to duphoston czy też luteinę ( to jest generalnie to samo) bierze się dopiero po owulce, bo jak się go weźmie wcześniej, to może zatrzymać owulacje...

Ja nie odstawilam bo mi lilou odpisala za pozno i rano jeszcze zazylam i mi sie @ cofnela i nie wiem co robic, bo mialam tylko wczoraj rano krwawienie potem wzielam dupka i do dzisiaj nic sie prawie nie leje, a musze zaczac brac clo i nie wiem co robic
kurcze dizwne to...nie wiem co Ci poradzić...od którego dnia cyklu masz brać clo????

reklama
amalfi ja raz w trzecim dniu brania dupka dostałam @ i on kazał mi brać jeszcze 2 dni. Tylko że ja wtedy clo nie miałam jeszcze. Na Twoim miejscu jak już wzięłaś w czasie @ tego dupka to po prostu teraz go odstaw i w piątym dniu cyklu zacznij brać clo i tyle

kochane odebrałam dzisiaj tylko część wyników te co zaniosłam do szpitala i nie mam żadnych bakterii tlenowych ani beztlenowych:):)
teraz przede mną trochę czekania na wyniki badań z chlamydii i ureoplasmy tylko jężeli znowu nic nie wyjdzie to ginka powiedziała mi że mimo mamy dobre wyniki to i tak może się zdarzyć że nie będę w ciąży pomimo paru inseminacji:baffled: i bądź tu mądry dlaczego akurat tak jest:-(

lopop ciesze sie że masz dobre wyniki i mam nadzieje że następna tura będzie w porządku. Trzymam też mocno &&&&& żeby inseminacją była owocna. I nie wolno tracić nadziei bo ona zawsze dodaje siły. Na szczęście masz już dzieciaczka i wiesz że w Twoim przypadku jest możliwe zaciążenie

kochane odebrałam dzisiaj tylko część wyników te co zaniosłam do szpitala i nie mam żadnych bakterii tlenowych ani beztlenowych:):)
teraz przede mną trochę czekania na wyniki badań z chlamydii i ureoplasmy tylko jężeli znowu nic nie wyjdzie to ginka powiedziała mi że mimo mamy dobre wyniki to i tak może się zdarzyć że nie będę w ciąży pomimo paru inseminacji:baffled: i bądź tu mądry dlaczego akurat tak jest:-(
ja też niby wyniki mam dobre, wszystko jest ok, a problemy jednak są...o co tutaj w ogóle chodzi...???

amalfi ja tez tak mialam- w 8 dniu lutki krwawienie- wzielam jeszcze jedną tab i odstawilam i było ok:)
lopop, wikulaa- cieszcie sie, ze jesteście takie przebadane, bo ja to raczej na żywioł jadę- lekarz optymista każe probowac i próbować:baffled:
ja teraz 12dc- najgorsze jest to, że nie wiem czy cykl będzie trwał 20 dni, 40 czy 100:rofl2:- na razie po odstawieniu piguł wszystkie są około 30dni, ale u mnie różnie bywało
ale dzielnie sie trzymam i nie bede kupowac testow i sie nakręcac w tym miesiącu:)

Ostatnia edycja:
ja też niby wyniki mam dobre, wszystko jest ok, a problemy jednak są...o co tutaj w ogóle chodzi...???
hm my już z M nie ogarniamy tego wszystkiego skoro wsio ok.... pamiętam że u was też taki problem jak u nas ... że nie ma problemu w wynikach tylko ciąży brak:(:)
amalfi ja tez tak mialam- w 8 dniu lutki krwawienie- wzielam jeszcze jedną tab i odstawilam i było ok:)
lopop, wikulaa- cieszcie sie, ze jesteście takie przebadane, bo ja to raczej na żywioł jadę- lekarz optymista każe probowac i próbować:baffled:
ja teraz 12dc- najgorsze jest to, że nie wiem czy cykl będzie trwał 20 dni, 40 czy 100:rofl2: ale dzielnie sie trzymam i nie bede kupowac testow i sie nakręcac w tym miesiącu:)
kurcze właśnie to jest najgorsze że co inny ginek to inna teoria leczenia kobiety chociaż ja się spotykam że u mnie wszyscy tak samo leczą znajdą się tacy co nie dają pregnylu i nie stosują monitoringu ale najpierw każą sie przebadac i potem zapisują
wiesz nie wiem co jest gorsze?

Hej!
To chyba dobrze, choc z drugiej strony ta niewiedza co przeszkadza w zafasolkowaniu...

reklama
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi ale ja juz nie widze u siebie @ tylko plamienia wiec clo narazie nie biore, najwyzej przepadnie ten cykl, bo nie wiem czy te plamienia to @ czy tylko plamienia?
Mam jeszcze jedno pytanie, czy zmienila Wam sie intensywnosc @ jak bralyscie clo albo dupka??? Tzn czy jest mozliwe ze mam mniej obfita teraz???? Bo tj moj pierwszy cykl z tymi lekami

Do góry