reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
trzeba wierzyć! i nie łamać się jak @ przyjdzie tylko dalej działać!
ja 2 lata czekałam na swoją córeczkę :)
i znając moje szczęście o kolejne dziecko tez tak będziemy musieli walczyć!
ale nie poddaje się

reklama
Mam pytanie czy podczas brania duphastonu mozliwe jest ze przyjdzie @. Wytlumacze. Do dzis biore dupka ostatnie 2 tabletki a dzis juz przyszla @, nie wiem co robic, czy to dobrze czy zle czy powinnam jeszcze dzis go konczyc czy juz odstawic????

Mam pytanie czy podczas brania duphastonu mozliwe jest ze przyjdzie @. Wytlumacze. Do dzis biore dupka ostatnie 2 tabletki a dzis juz przyszla @, nie wiem co robic, czy to dobrze czy zle czy powinnam jeszcze dzis go konczyc czy juz odstawic????
ja tak miałam i akurat w tym ostatnim dniu przyszła @ więc odstawiłam

Dziewczyny wytlumaczcie mi prosze...
Ja i moj maz staramy sie juz poltora roku, na razie bez sukcesow. Moj maz mial badania i ma brac tabletki, ja mam juz od kilku lat problemy z cystami. Teraz lekarz przepisal mi duphaston. Czy to dlatego, ze mam za malo progesteronu? :confused: Mam brac od 15 do 25, rano i wieczorem (moj cykl wynosi okolo 31 dni). Co o tym sadzicie? Czy nie powinnam brac duphastonu dluzej, tzn. do 31 dnia cyklu? :nerd: Pozdrawiam!

Dziewczyny wytlumaczcie mi prosze...
Ja i moj maz staramy sie juz poltora roku, na razie bez sukcesow. Moj maz mial badania i ma brac tabletki, ja mam juz od kilku lat problemy z cystami. Teraz lekarz przepisal mi duphaston. Czy to dlatego, ze mam za malo progesteronu? :confused: Mam brac od 15 do 25, rano i wieczorem (moj cykl wynosi okolo 31 dni). Co o tym sadzicie? Czy nie powinnam brac duphastonu dluzej, tzn. do 31 dnia cyklu? :nerd: Pozdrawiam!
duphoston jest po to , żeby podtrzymać ewentualną ciążę, jak przerwiesz w 25dc to się nie powinno nic stać...ale mam pytanie dlaczego masz go brać akurat od 15dc??? 14dc masz owulkę????????

wikulaa: dzieki za odpowiedz, ja mam owulke ok. 18 (uzywam komputera Persona), moze to ze wzgledu na cysty, ktore dosyc czesto powstaja w polowie cyklu a potem czesto przy @ znikaja (ale wlasnie nie zawsze)... moj lekarz malo tlumaczy, poza tym juz od dawna zastanawiam sie czy go nie zmienic... mam niemaly metlik w glowie... :baffled:

ja tak miałam i akurat w tym ostatnim dniu przyszła @ więc odstawiłam
Ja nie odstawilam bo mi lilou odpisala za pozno i rano jeszcze zazylam i mi sie @ cofnela i nie wiem co robic, bo mialam tylko wczoraj rano krwawienie potem wzielam dupka i do dzisiaj nic sie prawie nie leje, a musze zaczac brac clo i nie wiem co robic

reklama
Do góry