reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
witam kochane nie zaglądałam ale sporo się wydarzyło
byłam wczoraj na wizycie u ginki a ona juz dla mnie miała przygotowany test ( co zdziwiło mnie to ogromnie) także śluz pobrany na bakterie tlenowe dałam u mnie w szpitalu a te na chlamydię i ureoplasmę wysłała pani kurierem teraz tylko czekac na wyniki

mówiłam wam że śluz jakiś taki dziwny był na usg wyszło że nie dawno była chyba owu bo zostało ciałko żółte ( a właściwie jak długo ono sie utrzymuje???) i wysokie endo 11 mm - dziwne to wszystko bo mam wysokie endo od zawsze i ciązy jakoś nie ma:(:(

to czekamy razem dziewczyny &&&&&&&&&&&

Myśa super że ustały plamienia
cześć kochana, raz nie mam plamień a raz wracają ale nie są z krwią tylko takie brązowe, na szczęście lece do Polski w niedziele i idę w poniedziałek do swojego gina.
Lopop trzymam kciuki za Twoje badania, oby wszystko było w porządku
Dziewczyny mam nadzieje że za kilka dni zobaczycie dwie krechy i będziecie happy:) tego Wam życzę

reklama
cześć kochana, raz nie mam plamień a raz wracają ale nie są z krwią tylko takie brązowe, na szczęście lece do Polski w niedziele i idę w poniedziałek do swojego gina.
Lopop trzymam kciuki za Twoje badania, oby wszystko było w porządku
Dziewczyny mam nadzieje że za kilka dni zobaczycie dwie krechy i będziecie happy:) tego Wam życzę
dziękuję za słowa otuchy i pięknie Myśa że w Polsce będziesz wtedy wszystkiego dokładnie się dowiesz i zapytasz:):)

Ja miewam takie bole bardzo czesto. A nie bylo ich akurat w cyklu, w ktorym podejrzewam ciaze biochemiczna... :tak: Jesli to ten sam rodzaj bolu;-)
A co do tempki to jesli dzis masz 8dpo to nie jest niczym szczegolnym - na razie moze byc potwierdzeniem owulacji.
Ale trzymam kciuki, aby juz taka zostala!!!:tak:

Pani doktor pewnie miala ten test "na stanie". Moj gin tez je mial (i dzieki temu zalapalam sie jeszcze na nizsza cene). Teraz pewnie na wyniki musisz 2 tyg czekac?
i mnie też często brzuch tak boli
no a wyniki wzięła ze szpitala bo mówiła ja płacę za nie 380 zł (zdzierstwo w biały dzień!!!!)

jesteś jeszcze!!??

czyli niedługo zaczniecie ostro działać
czy mówił coś ginek o tym że masz zrobić badanie za jakiś czas żeby sprawdzić czy zadziałał antybiotyk?
Ten, u ktorego robilam badanie mowil, ze dobrze by bylo sprawdzic...
Ale ostatnio bylam u tego mojego "pierwszego" gina, ktory to z koleji stwierdzil, ze jego zdaniem to nie ma znaczenia, bo tak naprawde nikt nie udowodnil, ze ureoplasma moze uniemozliwiac zachodzenie:baffled: I gdyby zgadac wszystkich ludzi to polowa cos by tam miala, a jednak w ciaze zachodzi i dzieci rodzi...
A Twoja ginka cos Ci ciekawego powiedziala na ten temat ostatnio?

Hej Dziewczynki. Podpatruje tu Was bardzo często, jednak ja nie mam o czym pisać. Zapisalam się do innego lekarza, ale dopiero na 1 grudnia. Zobaczymy co powie, ale wiem jedno, muszę się trochę wyluzować. Ostatnio nic innego nie robię tylko myślę, o tym jak to będzie jeśli nigdy nie będę mieć dzieci... Wiem, że jestem młoda, i mam jeszcze czas, ale jakoś tak przestałam myśleć pozytywnie...
Mam pytanie. Czy słyszała któraś z Was coś o naprotechnologii???

reklama
Ten, u ktorego robilam badanie mowil, ze dobrze by bylo sprawdzic...
Ale ostatnio bylam u tego mojego "pierwszego" gina, ktory to z koleji stwierdzil, ze jego zdaniem to nie ma znaczenia, bo tak naprawde nikt nie udowodnil, ze ureoplasma moze uniemozliwiac zachodzenie:baffled: I gdyby zgadac wszystkich ludzi to polowa cos by tam miala, a jednak w ciaze zachodzi i dzieci rodzi...
A Twoja ginka cos Ci ciekawego powiedziala na ten temat ostatnio?
nie no właśnie nic pewnie zależy co wyjdzie na wyniku
Hej Dziewczynki. Podpatruje tu Was bardzo często, jednak ja nie mam o czym pisać. Zapisalam się do innego lekarza, ale dopiero na 1 grudnia. Zobaczymy co powie, ale wiem jedno, muszę się trochę wyluzować. Ostatnio nic innego nie robię tylko myślę, o tym jak to będzie jeśli nigdy nie będę mieć dzieci... Wiem, że jestem młoda, i mam jeszcze czas, ale jakoś tak przestałam myśleć pozytywnie...
Mam pytanie. Czy słyszała któraś z Was coś o naprotechnologii???
kochana nie myśl tak wiem że łapie się doła i nic na to nie można zaradzić ale też trzeba myśleć pozytywnie:)

Do góry