reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
W nocy rozkrecila mi sie @ wiec dobrze ze nawet nie kupilam testa!!! Ale wiedzialam ze sie rozkreci bo mialam wszystkie objawy na @, nie mialam nadziei na fasolke

reklama
moja ginka dala mi jeszcze recepte na 2miechy na clo i dupka, jak to nie zadziala, to mi zmieni leczenie, a potem to nie wiem, moze droznosc mnie czeka, bo moze po usunieciu jednego jajnika jakies cholery zrosty mi sie porobily, nie wiem.

no ja tez wikuula mam nadzieje.
Mam pytanie, jak bierzecie clo to zawsze macie monitoring i zastrzyk z pregnylu??? czy mozliwe jest ze mi tego nie zalecila?? W tym cyklu mialam i monitoring i pregnyl.

clodi
testowalas????????? Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ciebie, jak nie dzis to jutro testuj

Ostatnia edycja:
no ja tez wikuula mam nadzieje.
Mam pytanie, jak bierzecie clo to zawsze macie monitoring i zastrzyk z pregnylu??? czy mozliwe jest ze mi tego nie zalecila?? W tym cyklu mialam i monitoring i pregnyl.

clodi
testowalas????????? Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ciebie, jak nie dzis to jutro testuj
Ja zazwyczaj mam monitoring i pregnyl, ale teraz biorę tylko clo, bez pregnylu, bez podglądania, tak trochę na żywioł, hehhe

ok gwiazdeczka, dzieki za odpowiedz, tzn ze nie trzeba tego ale mozna. To sie juz nie bede bac. Te 2 miechy pociagne i pojde do niej niech dziala cos innego, a moze mi sie uda zaciazyc, zobaczymy....

reklama
Do góry