reklama
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
tule mocno!
oj kurcze...a tak liczyłam, że chociaż tobie się uda...W nocy rozkrecila mi sie @ wiec dobrze ze nawet nie kupilam testa!!! Ale wiedzialam ze sie rozkreci bo mialam wszystkie objawy na @, nie mialam nadziei na fasolke
i co teraz??? Jaki plan????
amalfi
Fanka BB :)
moja ginka dala mi jeszcze recepte na 2miechy na clo i dupka, jak to nie zadziala, to mi zmieni leczenie, a potem to nie wiem, moze droznosc mnie czeka, bo moze po usunieciu jednego jajnika jakies cholery zrosty mi sie porobily, nie wiem.
amalfi
Fanka BB :)
no ja tez wikuula mam nadzieje.
Mam pytanie, jak bierzecie clo to zawsze macie monitoring i zastrzyk z pregnylu??? czy mozliwe jest ze mi tego nie zalecila?? W tym cyklu mialam i monitoring i pregnyl.
clodi testowalas????????? Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ciebie, jak nie dzis to jutro testuj
Mam pytanie, jak bierzecie clo to zawsze macie monitoring i zastrzyk z pregnylu??? czy mozliwe jest ze mi tego nie zalecila?? W tym cyklu mialam i monitoring i pregnyl.
clodi testowalas????????? Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ciebie, jak nie dzis to jutro testuj
Ostatnia edycja:
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Ja juz 2 cykl z clo mialam i mialam monitoring zawsze i sprawdzane hormony ale zastrzyku nie mialam, chyba jest na pekniecie?
Ja zazwyczaj mam monitoring i pregnyl, ale teraz biorę tylko clo, bez pregnylu, bez podglądania, tak trochę na żywioł, hehheno ja tez wikuula mam nadzieje.
reklama
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
amafi, a bedziesz robic testy owu?
Podziel się: