reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Witam!Po clo moje jajniki zaczęły pracować.teraz lekarka zabrał się za wywołanie miesiączki.Przepisała mi Estrofem, ale narazie bez efektu.Jeśli @ nie pojawi się do 35 dnia cyklu (licząc od wzięcia pierwszej tabletki clo) to mam się zgłosić.Już niestety tracę nadzieję, że mi się uda:-(

Witam!Po clo moje jajniki zaczęły pracować.teraz lekarka zabrał się za wywołanie miesiączki.Przepisała mi Estrofem, ale narazie bez efektu.Jeśli @ nie pojawi się do 35 dnia cyklu (licząc od wzięcia pierwszej tabletki clo) to mam się zgłosić.Już niestety tracę nadzieję, że mi się uda:-(

Wszystko na pewno będzie dobrze. Głowa do góry. Trzymaj się:tak:

Mam synka ale leczyłam się 2lata Jak policzę to clo chyba brałam przez rok nim zaszłam w ciążę.

po pierwszej dawce z clo moje jajniki nawet nie drgnely... ale co tam... czekam na okres... dzisiaj ostatni dzien z luteina na wywolanie i tylko czekac... teraz bede miala wieksza dawke bo 100mg... zobaczymy... do tego ziolka, wiesiolek i moze sie uda :) a jak nie to nastepny cykl moze bedzie + akupunktura... jakos przestalam myslec o tym wszytskim i moze dzieki bogu bo oszalec mozna.. rozumiem was dziewczyny bardzo dobrze... ale nie nalezy sie poddawac...

nie poddajemy sie ja w tym cyklu bardzo bardzo sie staram:)
juz tyle lat sie lecze ze szok rece opadaja
od wczoraj biore clo zobaczymy co wyniknie z tego........
3mam za wszystkie kciukacze

nie poddajemy sie ja w tym cyklu bardzo bardzo sie staram:)
juz tyle lat sie lecze ze szok rece opadaja
od wczoraj biore clo zobaczymy co wyniknie z tego........
3mam za wszystkie kciukacze

tylko prosze nie zalamuj sie jak ja :) czesto po pierwszej dawce clo nie dziala... ale organizm z kazda dawka zaczyna <dzialac poprawnie> :) ja pamietam strasznie sie cieszylam kiedy bralam pierwsza dawke i pozniej beczalam jak dziecko bo clo nie zadzialal... teraz sie nastawiam neutralnie... staram sie nie myslec o tym... lepsza mila niespodzianka niz rozczarowanie :) w kazdym badz razie glowa do gory :) trzymam kciuki :) ja juz sie doczekac nie moge kiedy bede miala @ bo chce kolejna dawke clo wziac (teraz 100mg bede brala)...
pozdrawiam

reklama
hej dziewczyny mam pytanie!
zrobilam test wyszedl pozytyw tylko po pewnym czasie dostalam plamienie lekarz przepisal mi na 10dni duphaston biore go ale plamienie nie ustalo nawet wczoraj przez chwile krew byla juz znowu jest plamienie...co mam robic bardzo mi zalezy aby ta fasolka..wizyte mam 20marca...jak myslicie od czego to plamienie krwaweienie?czy to moze znaczyc ze fasolka nie przezyla??

Do góry