reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte!!!!!!!!!daj szybko znac co tam wypatrzył doktorek:)
ja dziś 24 dzień cyklu i nijak sie czuje tylko cycuchy mnie bola:(( ale to zawsze przed @, mam nadzieje ze tym razem zwiastuja co innego:)

ANDZIA,EWSON,IZA,LOPOP I pewnie ktoras pominelam:sorry:
po wizycie wiadomo,ze w prawym jajniku mam pecherzyk 19mm w piatek mam przyjechac sprawdzic czy pekl a tymczasem dzialac,endo mam dziwne bo 2 linie i na jednym koncu jest szeroko a na drugim sa zlaczone:sorry:lewego jajnika nie znalazl bo po drugim porodzie mam z nim cuda wianki i raz da sie znalesc a raz nie....jesli chodzi o sluz to brak-badal wziernikiem i pokazal mi -mam taka biala wydzieline...tak wiec tyle u mnie a teraz czekam do piatku rano pojade i sprawdzimy czy pekl!

ANDZIA- &&&&&&&&&&&&&&&& zaby @ nie przylazla!!
IZA- u Ciebie to samo-&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete!!!

acha-pytalam czy wymrazanie nadzerki ma wplyw na zaciążenie-NIE MA;-)
jesli dostane @ to od 5 d.c. mam brac Estrogem na wyregulowanie cyklu a od 17 d.c. dolaczyc luteine i...dzialac!

a co u Was!??

ANDZIA,EWSON,IZA,LOPOP I pewnie ktoras pominelam:sorry:
po wizycie wiadomo,ze w prawym jajniku mam pecherzyk 19mm w piatek mam przyjechac sprawdzic czy pekl a tymczasem dzialac,endo mam dziwne bo 2 linie i na jednym koncu jest szeroko a na drugim sa zlaczone:sorry:lewego jajnika nie znalazl bo po drugim porodzie mam z nim cuda wianki i raz da sie znalesc a raz nie....jesli chodzi o sluz to brak-badal wziernikiem i pokazal mi -mam taka biala wydzieline...tak wiec tyle u mnie a teraz czekam do piatku rano pojade i sprawdzimy czy pekl!

ANDZIA- &&&&&&&&&&&&&&&& zaby @ nie przylazla!!
IZA- u Ciebie to samo-&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete!!!

acha-pytalam czy wymrazanie nadzerki ma wplyw na zaciążenie-NIE MA;-)
jesli dostane @ to od 5 d.c. mam brac Estrogem na wyregulowanie cyklu a od 17 d.c. dolaczyc luteine i...dzialac!

a co u Was!??
też brałam estrofem jeden cykl i endo mam odtąd bardzo wysokie:)
mama &&&&&&&&&&&&&&&&& działaj kochana codziennie:)

LOPOP- napisz mi kochana jakie skutki uboczne u siebie zauwazylas bo jak przeczytalam dzialania niepozadane to mi sie wlos zjeżyl-depresja,skurcze nog,tkliwosc i bolesnosc piersi,waga w gore:-:)-:)-:)-((a po hormonach juz mam 7kg na +:-(), bole glowy....

mialas cos z tego-jak sie czulas po tym leku???bralas go z lutka bo ja mam od 5 d.c brac estrofem a od 17 d.c dolaczyc luteine dopochwowo.

LOPOP- napisz mi kochana jakie skutki uboczne u siebie zauwazylas bo jak przeczytalam dzialania niepozadane to mi sie wlos zjeżyl-depresja,skurcze nog,tkliwosc i bolesnosc piersi,waga w gore:-:)-:)-:)-((a po hormonach juz mam 7kg na +:-(), bole glowy....

mialas cos z tego-jak sie czulas po tym leku???bralas go z lutka bo ja mam od 5 d.c brac estrofem a od 17 d.c dolaczyc luteine dopochwowo.
Zasada nr 1 - nie czyta sie ulotek dolaczonych do lekow!;-) Oni tam wszystko pisza co im przyjdzie na mysl. Tak na wrazie czego:tak:

mama no to jednym zdaniem wszystko ok:))
wiesz ja chodziłam 2,5 roku do androloga bo i ja miałam problemy i moj mąż ale kurde wielkie nie słyszałam NIGDY o żadnym "endo" u siebie, nigdy mi nic nie powiedział. Kiedys tylko po któryms cyklu na poczatku stwierdził ze nie pekaja jajeczka i dał mi clo po czym juz w 1 cyklu miałam 2,3mm a nic o zadnym endo nie mowił co to tak na prawde jest???
wiecie co nie mam buziek co sie stało?? cos wcisnęłam??blondynka:)

reklama
mama no to jednym zdaniem wszystko ok:))
wiesz ja chodziłam 2,5 roku do androloga bo i ja miałam problemy i moj mąż ale kurde wielkie nie słyszałam NIGDY o żadnym "endo" u siebie, nigdy mi nic nie powiedział. Kiedys tylko po któryms cyklu na poczatku stwierdził ze nie pekaja jajeczka i dał mi clo po czym juz w 1 cyklu miałam 2,3mm a nic o zadnym endo nie mowił co to tak na prawde jest???
wiecie co nie mam buziek co sie stało?? cos wcisnęłam??blondynka:)
Endometrium to macica/sciany macicy. Musi byc odpowiednio grube, zeby fasolka mogla sie zagniezdzic. Moj gin mnie tez nigdy nie informowal o jego grubosci a jak raz spytalam to sie zdziwil, ze chce wiedziec;-) I nastepnym razem juz mi zmierzyl.

Ja tez nie mam buziek w szybkiej odpowiedzi. Dopiero jak klikne na "zaawansowana edycja" moge ich uzyc:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry