reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Cześć dziwczyny mam pytanko ja mam teraz 39dc dalej mam te wszytskie objawy @ powinna przyjśc we wtorek a ja dalej mam ten śluz niewiem co o tym myslec podobno jak sie zajdzie w ciążę to jest go duzo więcej ja dzisiaj to normalnie takim dużym sznurem wyskoczyło ze mnie długie białe i ciągliwe niewiem co mysleć o tym sluzie głupio mi pisac o takim czymś ale mysle że wy tutaj zrozumiecie

reklama
Cześć dziwczyny mam pytanko ja mam teraz 39dc dalej mam te wszytskie objawy @ powinna przyjśc we wtorek a ja dalej mam ten śluz niewiem co o tym myslec podobno jak sie zajdzie w ciążę to jest go duzo więcej ja dzisiaj to normalnie takim dużym sznurem wyskoczyło ze mnie długie białe i ciągliwe niewiem co mysleć o tym sluzie głupio mi pisac o takim czymś ale mysle że wy tutaj zrozumiecie
no tak podobno bywa w ciąży że tego śluzu jest sporo ale mam kuzynke w ciąży i ona nie miała nic, sucho na początku ciąży więc myśle że to sprawa bardzo idywidualna, ja bym poszła na twoim miejscu jutro na bete, powodzenia:)

Około 2,5 roku. Dwa razy byłam już w ciąży ale niestety poroniłam. No i teraz jest problem że nam się nie udaje. Lekarz stwierdził że jest u mnie problem z owulacją i dlatego miałam nadzieję że po clo się uda ale widocznie problem jest też gdzie indziej
my się też staramy już około 2,5 roku i też byłam dwa razy w ciąży , mój gin powiedział że to dobry znak bo w ciąże moge zajść. Też nie mam owu i to jest nasz główny problem ale wiem że się nam w końcu uda, jestem tego pewna. Wam też się uda bo jednak w ciąże zaszłaś tylko teraz trzeba zadbać o owulacje i wszystko się uda, zobaczysz:)

Witam się i chciałam dołączyć do staraczek z dopalaczami :) wiec tam lekarz przepisał mi luteine i CLO w tym cyklu sama luteina bo juz za pozno było na CLO wiec szans raczej nie ma ale zrobił się problem po pierwszym dniu luteiny brązowawe plamienia w ulotce pisze ze mogą byc takie skutki uboczne ale czy to dobrze?? czy znów cos nie tak :( w sobote ostatni dzień z luteiną i od niedzieli różowe plamienia :( czy tak powinno być ?? Wszystko było dobrze ale jak zaczeliśmy się starać to wszystko nagle się popsuło

Wiecie co dziewczyny??? mam cos dziwnego a mianowicie mierzę tempkę juz od kilku mieisecy, i zawsze jak pojawiała sie @ to tempka spadała do 36,3 albo i nizej, a teraz mam od tygodnia 36,8 mimo ze @ mam juz drugi dzień dziwne nie wiem czy to wynik lutki czy co??? brałam dopiro 1 miesiac lutke wiec dlatego nie wiem:((

Witam się i chciałam dołączyć do staraczek z dopalaczami :) wiec tam lekarz przepisał mi luteine i CLO w tym cyklu sama luteina bo juz za pozno było na CLO wiec szans raczej nie ma ale zrobił się problem po pierwszym dniu luteiny brązowawe plamienia w ulotce pisze ze mogą byc takie skutki uboczne ale czy to dobrze?? czy znów cos nie tak :( w sobote ostatni dzień z luteiną i od niedzieli różowe plamienia :( czy tak powinno być ?? Wszystko było dobrze ale jak zaczeliśmy się starać to wszystko nagle się popsuło
EWSON- ja biore Clo luteine mam brac jak juz zajde ,wiec nie mialam tak jak Ty i nie umiem Ci pomoc:sorry2:
helllo
dziewczyny dzisiaj u mnie 31 dc i test z jedną kreską niestety:(:(
LOPOP- QRCZE!!!! szlag by to trafil!!!!!!!!! ale skoro nie ma jeszcze @ to ja nadal trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i glowa do gory kochana!!
Wiecie co dziewczyny??? mam cos dziwnego a mianowicie mierzę tempkę juz od kilku mieisecy, i zawsze jak pojawiała sie @ to tempka spadała do 36,3 albo i nizej, a teraz mam od tygodnia 36,8 mimo ze @ mam juz drugi dzień dziwne nie wiem czy to wynik lutki czy co??? brałam dopiro 1 miesiac lutke wiec dlatego nie wiem:((
IZA- zrob test-stracisz 15 zl a bedziesz wiedziala.a jaki jest tan @ -taki jak zwykle czy mniej obfity i bolesny???

ja jutro biore ostatnia tabl.Clo i dzialamy!!

Ja luteine mam brać od 19 do 23 dnia cyklu na uregulowanie bo ostatni cykl miałam 42 dni a nie wiecie ile dni po luteinie powinnam dostac okres??

reklama
Do góry