reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
andzia- JA JESTEM PO PIERWSZYM CYLKU I cLO I MI WLASNIE PEKLY 2:tak: i teraz czekam na testowanie -robie test za tydzien w poniedzialek-od owulki czuje jajniki-tak jakby je ktos co jakis czas ugniatal,mam taka mleczna wydzieline-bialą,bezwonna i bordowe brodawki...jutro 20d.c a mam 27dniowe.
trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&&& zeby sie udalo i skoro pragniesz to ,zeby byly bliznieta:tak::-D
Dzięki:-) ja czytałam właśnie o Twoim przypadku że pękły Ci 2pęcherzyki które miały po 22mm i dlatego zastanawiałam się czy jeżeli pęcherzyki są różnej wielkości tak jak w moim przypadku to czy jest możliwość aby pękł więcej niż jeden. Ale dzięki wam mam teraz nadzieję;-);-) Ja też trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie staraczki aby wkońcu nam się udało:-):-):-)

reklama
ANDZIA-hejka,wlasnie u mnie nie mialy jednakowej wielkości.w 10 d.c. oba mialy po 16mm w 12 d.c. jeden mial 19mm a drugi 17mm a jak bylam w 15 d.c. to nie bylo zadnego i tez sie zastanawiam czy pekly naraz czy w 1 dniowym odstepie???ja mierze tez temp. i skok mialam w 14 d.c. wiec wychodzi na to ,ze oba pekly w poniedzialek-7 dni temu:tak:
trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&& i czekam na Twoje testowanko:tak:;-)

wszystkie kobietki pozdrawiam i slonecznej niedzieli zycze:tak::-)

LOPOP- kiedy masz robic test????&&&&&&&& zaciśniete za Ciebie!!

ANDZIA-hejka,wlasnie u mnie nie mialy jednakowej wielkości.w 10 d.c. oba mialy po 16mm w 12 d.c. jeden mial 19mm a drugi 17mm a jak bylam w 15 d.c. to nie bylo zadnego i tez sie zastanawiam czy pekly naraz czy w 1 dniowym odstepie???ja mierze tez temp. i skok mialam w 14 d.c. wiec wychodzi na to ,ze oba pekly w poniedzialek-7 dni temu:tak:
trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&& i czekam na Twoje testowanko:tak:;-)

wszystkie kobietki pozdrawiam i slonecznej niedzieli zycze:tak::-)

LOPOP- kiedy masz robic test????&&&&&&&& zaciśniete za Ciebie!!
To musiałam pomylić twój post z kimś innym:-):-) bo byłam przekonana że miałaś takiej samej wielkości:tak::tak: ale się cieszę:-D:-Dmam teraz ogromną nadzieję że jednak pękły mi 2 pęcherzyki. Dzięwczyny za nasze testowanka&&&&&&&&&&:-):-)

ANDZIA- a kiedy testujesz???ja za tydzien!ale beda jajka jak obie bedziemy mamuskamiblizniaków-choc ja osobiscie wolalabym jedno dzidzi bo juz 2 mam:tak:ale podzialalismy i teraz juz nic nie pozostaje jak czekanie...ja liczylam ,ze 1 peknie a tu taka niespodzianka...myslalam ,ze spadne z fotela ,jak mi pokazal ,ze oba jajniki puste-ze pekly:szok::szok:i teraz zamiast sie zastanawiac czy zaszlam to mysle ile bedzie dzieci:confused::sorry2:a pewnie bedzie rozczarowanie ,jak wyjdzie 1 kreska:-(

Ja do testowanka mam jeszcze sporo bo dopiero 19 bo u mnie zazwyczaj są długie cykle bo nawet 34dniowe. :-):-) Ja też się boję że mimo że były 3 pęcherzyki to na teście zobacze 1 kreske.:-:)-( Teraz będe się zastanawiała czy się udało czy nie i do 19 to będzie cała wieczność:-(. Ale lekarz mówił że nie zawsze się udaję w pierwszym cyklu.
Mama05 to trzymam kciuki aby było jedno dzieciątko i żebyś na teście ujrzałaII kreseczki a ty już niedługo testujesz?

ANDZIA- tak,ja testuje za tydzien,ale powiem Ci ,ze ja mam synka z Clo i udalo sie za pierwszym razem i licze,ze teraz tez sie uda!!a jak bedzie zobaczymy.ja testuje 12 lipca czyli Ty -tydzien po mnie:))nie pozostalo nam nic innego jak czekac.czyli Ty bylas w tym tyg na usg??

Hej dziewuszki!!!! co tu tak cicho i pusto????? hallloooo!!!!!

Mam pytanko czy któras z was korzystała kiedyś z testów owulacyjnych???? czy jeżeli ktos ma cykle bezowulacyjne to test może wyjsc pozytywnie???? moja koleżanka ma rzekomo cykle bezowulacyjne a jak zrobiła test to wyszedł jej pozytywny, czegos tu nie rozumiem:confused:

Dziewuszki, ale się testerek narobiło :-)
Za wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i żebyście do Marcóweczek dołączyły.

RACHEL- dzieki za &&&&&&&&&&&&&&&&&&-bardzo sie przydadza:):):)))

IZA- jesli kumpela w ogole nie ma owulki to powinien wyjsc negatywny,ale czasem owlka sie zdaza u takich dziewczyn i wtedy test pokaze.jesli chodzi o test owul.to ta kreska testowa musi byc taka sama lub silniejsza od kontrolnej i wtedy to znaczy ,ze owulka wystapi w ciagu 24-36 godzin.
mam kumpele ktora tez ie miala owulacji a @ miala 3 razy do roku i teraz jest w 20 t.c :))

reklama
mama05 no własnie ta moja kumpela miała stwierdzone u ginka ze ma cykle bezowulacyjne i tak dla beki zrobiła test i wyszedł pozytywnie wiec zgłupiała he he ale to dobrze bo jest szansa ze kiedys bedzie miała swoja fasolke:)

Do góry