reklama
andzia to mnie pomyliłaś z mamą bo to ja miałam takie pęcherzyki
mama w 25dc idę jeszcze na kontrolę do ginka czy myślisz że po endo już będzie wiedział czy się udało?
oczywiście Lopciu będzie widzał po endo
no słuchaj ja już przed IUI miałam endo 13 mm coś tam to przecież i tak dużo to pewnie jak się zagnieździ to endo ma bardzo dużą wartość?!oczywiście Lopciu będzie widzał po endo![]()
no to ladne ja nigdy sie nie dowiedziałam jakie mam tylko słysze ze w jest ok w I fazieno słuchaj ja już przed IUI miałam endo 13 mm coś tam to przecież i tak dużo to pewnie jak się zagnieździ to endo ma bardzo dużą wartość?!
batonik jak poszedł to tez mu pow gin ze endo ładne takze juz po nim widac
pamietasz jak ja miałam tylko ze moje było małe i nie chciała dac lutki tylko zostawic matce naturze a ty lutką dostałaś ???
andzia25
Fanka BB :)
To pewnie tak tylko mi się coś pomyliło:-):-):-)andzia to mnie pomyliłaś z mamą bo to ja miałam takie pęcherzyki
mama w 25dc idę jeszcze na kontrolę do ginka czy myślisz że po endo już będzie wiedział czy się udało?
Sądze że lekarz po edno powinien już wiedzieć czy fasolka zagnieździła się w twoim brzuszku,a swoja drogą to grube masz to endo(oczywiście to bardzo dobrze) bo ja mam zaledwie 8mm ale lekarz powiedział mi że i tak jest ok.
A który to u Ciebie dc?
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
tak teraz lutkę i estrofem na endo właśnie to nie wiem jakie będzie na kontroli on coś mówił żeby nawet wspołżyć często bo to poprawia ukrwienie i ten estrofen teżno to ladne ja nigdy sie nie dowiedziałam jakie mam tylko słysze ze w jest ok w I fazie
batonik jak poszedł to tez mu pow gin ze endo ładne takze juz po nim widac
pamietasz jak ja miałam tylko ze moje było małe i nie chciała dac lutki tylko zostawic matce naturze a ty lutką dostałaś ???
dzisiaj mam 17dc a badał mnie w 13 dc i takie byłoTo pewnie tak tylko mi się coś pomyliło:-):-):-)
Sądze że lekarz po edno powinien już wiedzieć czy fasolka zagnieździła się w twoim brzuszku,a swoja drogą to grube masz to endo(oczywiście to bardzo dobrze) bo ja mam zaledwie 8mm ale lekarz powiedział mi że i tak jest ok.
A który to u Ciebie dc?![]()
no to &&&&&&&&&&&&&&& zaCiebie i za mnieTo tak jak u mnie bo też mam dzisiaj 17dc.Tyle że ja mam dłuższe cykle więc do testownia musze jeszcze sporo poczekać;-);-);-)
rachell
Fanka BB :)
no słuchaj ja już przed IUI miałam endo 13 mm coś tam to przecież i tak dużo to pewnie jak się zagnieździ to endo ma bardzo dużą wartość?!
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Ale niezłe endo wyhodowałaś.
reklama
a ja miałam 15 z groszem i niestety nie utrzymało sięa ja miałam 14 już po zagnieżdżeniu, a przed owulką niecałe 8.
Ale niezłe endo wyhodowałaś.
trzymam kciukasy za usg okruszka
Podziel się: