reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
andzia to mnie pomyliłaś z mamą bo to ja miałam takie pęcherzyki
mama w 25dc idę jeszcze na kontrolę do ginka czy myślisz że po endo już będzie wiedział czy się udało?

reklama
no słuchaj ja już przed IUI miałam endo 13 mm coś tam to przecież i tak dużo to pewnie jak się zagnieździ to endo ma bardzo dużą wartość?!
no to ladne ja nigdy sie nie dowiedziałam jakie mam tylko słysze ze w jest ok w I fazie
batonik jak poszedł to tez mu pow gin ze endo ładne takze juz po nim widac
pamietasz jak ja miałam tylko ze moje było małe i nie chciała dac lutki tylko zostawic matce naturze a ty lutką dostałaś ???

andzia to mnie pomyliłaś z mamą bo to ja miałam takie pęcherzyki
mama w 25dc idę jeszcze na kontrolę do ginka czy myślisz że po endo już będzie wiedział czy się udało?
To pewnie tak tylko mi się coś pomyliło:-):-):-)
Sądze że lekarz po edno powinien już wiedzieć czy fasolka zagnieździła się w twoim brzuszku,a swoja drogą to grube masz to endo(oczywiście to bardzo dobrze) bo ja mam zaledwie 8mm ale lekarz powiedział mi że i tak jest ok.
A który to u Ciebie dc?:tak::tak:

no to ladne ja nigdy sie nie dowiedziałam jakie mam tylko słysze ze w jest ok w I fazie
batonik jak poszedł to tez mu pow gin ze endo ładne takze juz po nim widac
pamietasz jak ja miałam tylko ze moje było małe i nie chciała dac lutki tylko zostawic matce naturze a ty lutką dostałaś ???
tak teraz lutkę i estrofem na endo właśnie to nie wiem jakie będzie na kontroli on coś mówił żeby nawet wspołżyć często bo to poprawia ukrwienie i ten estrofen też
To pewnie tak tylko mi się coś pomyliło:-):-):-)
Sądze że lekarz po edno powinien już wiedzieć czy fasolka zagnieździła się w twoim brzuszku,a swoja drogą to grube masz to endo(oczywiście to bardzo dobrze) bo ja mam zaledwie 8mm ale lekarz powiedział mi że i tak jest ok.
A który to u Ciebie dc?:tak::tak:
dzisiaj mam 17dc a badał mnie w 13 dc i takie było

To tak jak u mnie bo też mam dzisiaj 17dc.:tak::tak::tak: Tyle że ja mam dłuższe cykle więc do testownia musze jeszcze sporo poczekać;-);-);-)

reklama
Do góry