Witam dziewczyny mam mały problem sama juz niewiem co jest dostałam Clostilbegyt od doktora na wywołanie owulki teraz w sume jak by liczył 28 dniowy cylk to juz owulke miałam 24 czerwca a teraz na dzien dzisiejszy mam jakiś biały śluz wilgoc czuje i bolą mnie piersi a konkretnie piersi poradźcie miałyście cos takiego pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MARIWI- WITAJ,JA OWULKE MIALAM 28 A OD DZIS TEZ MAM TEN BIALY SLUZ, to nawet nie sluz tylko wydzielina bardziej bo nie jest rozciągliwy i od owulki bola mnie jajniki-moze nie bla ,ale ja czuje-czasem jakby ktos lekko ugniatal i mam bordowe brodawki-dzis mam 17 d,.c a cykle mam 27 dniowe,tez jestem po Clo(pierwszy cykl) moze to dobry znak jak obie to mamy ,co???
:-);-)
kiedy testujesz???ja w przyszla niedziele
jak test wyjdzie pozytywny mam brac luteine![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
LOPOP- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
zacisniete!!!
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
kiedy testujesz???ja w przyszla niedziele
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
LOPOP- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
zacisniete!!!
Ostatnia edycja:
mama05
witam sie piatkowo
LOPOP- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśniete za inseminacje!!!jestem z Toba -bedzie si!!!!!!musi !!!
LOPOP- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśniete za inseminacje!!!jestem z Toba -bedzie si!!!!!!musi !!!
Dziewczyny troszkę odskoczę od tematu.
Ja biorę Luteinę od 5tc (przepisano Mi ją przez to że w grudniu poroniłąm, a w lutym już drugi raz zaszłam w ciąże-więc tak na wszelki wypadek na podtrzymanie dostałam) , obecnie jestem w 21tc i z dzidziusiem jest wszystko w porządku, dobrze się rozwija, ale moja lekarka nadal każe Mi ją brać ...
... Mam pytanie do dziewczyn które też miały/mają przepisaną luteinę !?
Czy luteinę trzeba brać do samego końca ciąży !?
( troszkę ta luteina dopochwowa uciążliwa :/ )
Ja biorę Luteinę od 5tc (przepisano Mi ją przez to że w grudniu poroniłąm, a w lutym już drugi raz zaszłam w ciąże-więc tak na wszelki wypadek na podtrzymanie dostałam) , obecnie jestem w 21tc i z dzidziusiem jest wszystko w porządku, dobrze się rozwija, ale moja lekarka nadal każe Mi ją brać ...
... Mam pytanie do dziewczyn które też miały/mają przepisaną luteinę !?
Czy luteinę trzeba brać do samego końca ciąży !?
( troszkę ta luteina dopochwowa uciążliwa :/ )
dziewczyny ja już po było miło bezboleśnie chociaż ginek mówił że może boleć ale nic takiego
pęcherzyki ładnie wszystkie pękły a było ich aż trzy więc może któryś prawie zaskoczy
jak macie chwilę czasu to wejdźcie na staraczki od 2010 i tam dokładnie opisałam cały dzionek
przepraszam że wam nie zdążę ale mój synuś stęskniony chce się popluskać ze mną w baseniku
więc zmykam bo przez większość dnia był bez nas sam i się stęsknił.
pęcherzyki ładnie wszystkie pękły a było ich aż trzy więc może któryś prawie zaskoczy
jak macie chwilę czasu to wejdźcie na staraczki od 2010 i tam dokładnie opisałam cały dzionek
przepraszam że wam nie zdążę ale mój synuś stęskniony chce się popluskać ze mną w baseniku
wszystko rozumiemy, już zaglądam na wątek, skoro było aż 3 pęcholki to napewno któryś musi dać się złapaćdziewczyny ja już po było miło bezboleśnie chociaż ginek mówił że może boleć ale nic takiego
też mam taką cichą nadziejęwszystko rozumiemy, już zaglądam na wątek, skoro było aż 3 pęcholki to napewno któryś musi dać się złapać![]()
rachell
Fanka BB :)
To teraz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i czekamy.dziewczyny ja już po było miło bezboleśnie chociaż ginek mówił że może boleć ale nic takiego
reklama
mama05
LOPOP- &&&&&&&&&&&&&&& zacisniete!!! bedzie wszystko si
tu masz caly zastep &&&&&&&&&&&&&&&&& musi być dobrze!!!
Podziel się: