reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Witam dziewczyny mam mały problem sama juz niewiem co jest dostałam Clostilbegyt od doktora na wywołanie owulki teraz w sume jak by liczył 28 dniowy cylk to juz owulke miałam 24 czerwca a teraz na dzien dzisiejszy mam jakiś biały śluz wilgoc czuje i bolą mnie piersi a konkretnie piersi poradźcie miałyście cos takiego pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź

reklama
MARIWI- WITAJ,JA OWULKE MIALAM 28 A OD DZIS TEZ MAM TEN BIALY SLUZ, to nawet nie sluz tylko wydzielina bardziej bo nie jest rozciągliwy i od owulki bola mnie jajniki-moze nie bla ,ale ja czuje-czasem jakby ktos lekko ugniatal i mam bordowe brodawki-dzis mam 17 d,.c a cykle mam 27 dniowe,tez jestem po Clo(pierwszy cykl) moze to dobry znak jak obie to mamy ,co???:tak::-);-)
kiedy testujesz???ja w przyszla niedziele:tak:jak test wyjdzie pozytywny mam brac luteine:tak:

LOPOP- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
zacisniete!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny troszkę odskoczę od tematu.
Ja biorę Luteinę od 5tc (przepisano Mi ją przez to że w grudniu poroniłąm, a w lutym już drugi raz zaszłam w ciąże-więc tak na wszelki wypadek na podtrzymanie dostałam) , obecnie jestem w 21tc i z dzidziusiem jest wszystko w porządku, dobrze się rozwija, ale moja lekarka nadal każe Mi ją brać ...
... Mam pytanie do dziewczyn które też miały/mają przepisaną luteinę !?
Czy luteinę trzeba brać do samego końca ciąży !?
( troszkę ta luteina dopochwowa uciążliwa :/ )

dziewczyny ja już po było miło bezboleśnie chociaż ginek mówił że może boleć ale nic takiego
pęcherzyki ładnie wszystkie pękły a było ich aż trzy więc może któryś prawie zaskoczy
jak macie chwilę czasu to wejdźcie na staraczki od 2010 i tam dokładnie opisałam cały dzionek
przepraszam że wam nie zdążę ale mój synuś stęskniony chce się popluskać ze mną w baseniku
więc zmykam bo przez większość dnia był bez nas sam i się stęsknił.

dziewczyny ja już po było miło bezboleśnie chociaż ginek mówił że może boleć ale nic takiego
pęcherzyki ładnie wszystkie pękły a było ich aż trzy więc może któryś prawie zaskoczy
jak macie chwilę czasu to wejdźcie na staraczki od 2010 i tam dokładnie opisałam cały dzionek
przepraszam że wam nie zdążę ale mój synuś stęskniony chce się popluskać ze mną w baseniku
wszystko rozumiemy, już zaglądam na wątek, skoro było aż 3 pęcholki to napewno któryś musi dać się złapać:)

To teraz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i czekamy.

reklama
Do góry