reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
mama05 ja sama niewiem boje sie że zobacze znowu jedna kreche
a nie upragnione 2 w sumie to juz 7 dni po owulce ale jeszcze poczekam do 8 a potem sie okaże narazie objawy mi sie utrzymuja całe piersi mnie bolą ale niema co sie śpieszyc do testowania pozdrawiam i pisz jak bedziesz miała jeszcze jakies inne objawy lub 2 szcześliwe kreski ja tez będę pisała pozdrawiam jeszcze raz i zycze miłego nocy

Witam wszystkie forumowiczki:-). Mam do was pytanie jestem po pierwszym cyklu przyjmowania CLO wczoraj był mój 14dc i na usg było widać 3 pęcherzyki dwa w prawym jajniku mające 22mm i 16mm a jeden w lewym 18mm i lekarz powiedział że na dniach któryś pęknie i chciałam się spytać czy jest możliwość aby dwa pękły na raz czy muszą być takiej samej wielkości żeby pęknąć razem pytam bo chciałabym wiedzieć czy przy takich pęcherzykach jest szansa na bliźniaki? :-):-):-)

Witam wszystkie forumowiczki:-). Mam do was pytanie jestem po pierwszym cyklu przyjmowania CLO wczoraj był mój 14dc i na usg było widać 3 pęcherzyki dwa w prawym jajniku mające 22mm i 16mm a jeden w lewym 18mm i lekarz powiedział że na dniach któryś pęknie i chciałam się spytać czy jest możliwość aby dwa pękły na raz czy muszą być takiej samej wielkości żeby pęknąć razem pytam bo chciałabym wiedzieć czy przy takich pęcherzykach jest szansa na bliźniaki? :-):-):-)
tak mogą być bliźniaki

Dzięki za odpowiedz bardzo bym się cieszyła jakbym dzięki clo zaszła w ciąże i na dodatku jakby były bliźniaki:-D:-D
witaj:) nawet jeśli pęcherzyki nie pękną w tym samym czasie to jest prawdopodobieństwo że plemniczki zaczekają jeszcze troszke i upolują to jajeczko które pękło pózniej, życzę powodzenia :)

Witam sie wieczorkiem:))
Ja dwa dni mialam wolne wiec troszke odpoczęłam:) przed słoneczkiem sie nie chowałam wiec troche sie spiekłam:) ale to co jadnie jest i rowno:)
Za wszystkie was dziewczynki&&&&&&&&& trzymam zeby testowanka sie udaly i zeby byly 2 krechy!!!!

reklama
andzia- JA JESTEM PO PIERWSZYM CYLKU I cLO I MI WLASNIE PEKLY 2:tak: i teraz czekam na testowanie -robie test za tydzien w poniedzialek-od owulki czuje jajniki-tak jakby je ktos co jakis czas ugniatal,mam taka mleczna wydzieline-bialą,bezwonna i bordowe brodawki...jutro 20d.c a mam 27dniowe.
trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&&& zeby sie udalo i skoro pragniesz to ,zeby byly bliznieta:tak::-D

Do góry