reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Dziewuszki za każdą &&&&&&&&&&

A co do pieniędzy, odkładania, kredytów... Kto wie, gdyby nie takie racjonalne myślenie kilka lat temu, to może już by nam Szkrab po pokojach latał. A czy jest teraz idealna pora na dziecko? Nie, ale czy w ogóle kiedyś by była?
Oczywiście nie neguję kogoś kto tak myśli, ale mnie to już nie dotyczy.

reklama
Ja też trzymam &&&&&& za wasze testowanka, bo moje to chyba nie maja sensu w tym miesiacu aaaaa wszystko mi sie poprzesuwało:( ale atak był skuteczny:)))
pozdrwaiam cieplutko, ja dzis jeszcze w pracy ale jutro wooolllnnneeee i na działę ide sie opalac:)
zobaczysz co będzie się dzialo, jak będziesz się czuć i czy będą jakieś objawy przepowiadające ciążę. Na razie szansa jest i okaże się za dwa tygodnie. Ja nadal nie mam @, śluz taki płodno gęsty, nadal żadnych objawów, czekam z niecierpliwością na usg

myśa- no niektorzy jak coś palną.......najwazniejsze,ze Wy macie dogadane co i jak:))
IZA- ja tez trzymam &&&&&&&& za Ciebie!! a co :))
Ci którzy nie pragną tak bardzo dzieci lub nie starają się tak długo jak my, nie rozumieja naszej sytuacji i tego jak rodzicielstwo jest dla nas ważne. Pieniądze to rzecz nabyta a dziecka nie można kupić. Mam nadzieję że u Ciebie za kilka dni skończy się oczekiwanie i zobaczysz dwie kreseczki na teście :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Co do odkładania "dzieciątka" ... to trochę inaczej niż to zrozumiała Myśa - odkładamy w głowie ale działać dalej będziemy i może samo bez usilnego myślenia przyjdzie. Odkładam też hormony bo i tak muszę przynajmniej na 2 miesiące. Więc jakoś to będzie :)
A za życzenia dziękuję BARDZO kochane kobietki!

Co do odkładania "dzieciątka" ... to trochę inaczej niż to zrozumiała Myśa - odkładamy w głowie ale działać dalej będziemy i może samo bez usilnego myślenia przyjdzie. Odkładam też hormony bo i tak muszę przynajmniej na 2 miesiące. Więc jakoś to będzie :)
A za życzenia dziękuję BARDZO kochane kobietki!
wybacz mi moje niezrozumienie Ciebie, może faktycznie jak zaprzątniesz sobie głowe czymś innym to szybciej dzidziuś zamieszka w Twoim brzuszku:)

nino wszystkiego najlepszego z okazji waszego pożycia małżeńskiego- szczególnie wspaniałego M3 i na to konto dzidziusia małego

dziewczyny trzymcie za mnie kciuki bo jutro mam IUI aby sie udało.

nino wszystkiego najlepszego z okazji waszego pożycia małżeńskiego- szczególnie wspaniałego M3 i na to konto dzidziusia małego

dobrze że jutro mam wolne to będę mogła trzymać kciuki za Was:) Powodzenia

Bardzo, bardzo mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

lopop trzymam kciuki baarrddzzoo mocccnnoo!!!!
Ja jakos tak negatywnie jestem nastawionka, czyje ze @ przyjdzie w tym miesiacu dużo szybciej niz zwykle mialam cykle 31 dniowe, wiec powinnam mieć jajeczkowanie tak około 6-7 a juz jestem po miałam spadek tempki wczoraj bol jajników a dzis juz bol piersi jak zawsze po owulacji i przed @ normalnie masakra jak to wszystko działa:(:wściekła/y:nie zgadzam sie!! nie tak miało byc!!
Jestem z wami dziewuszki bede sie cieszyc waszym szczesciem:)

reklama
lopop trzymam kciuki baarrddzzoo mocccnnoo!!!!
Ja jakos tak negatywnie jestem nastawionka, czyje ze @ przyjdzie w tym miesiacu dużo szybciej niz zwykle mialam cykle 31 dniowe, wiec powinnam mieć jajeczkowanie tak około 6-7 a juz jestem po miałam spadek tempki wczoraj bol jajników a dzis juz bol piersi jak zawsze po owulacji i przed @ normalnie masakra jak to wszystko działa:(:wściekła/y:nie zgadzam sie!! nie tak miało byc!!
Jestem z wami dziewuszki bede sie cieszyc waszym szczesciem:)
ja też tego czasami nie ogarniam wiesz

Do góry