reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
tez się zgadzam co do betki. Ja juz po jutro odbieram wynik troszke pobolewa brzuszek a plamien nie mam za duzych no ale nadal są juz 6 dzien a jak mialam wczesniejsze @ to góra 4 dni :-( przynajmniej robiac bete bede pewna i dalej skoncze ziola bo zostalo mi ostatnie opakowanie no i wizyta u lekarza jesli nie zafasolkowalam zeby mnie polozyl na szpitalik i porobil badania

ale gdyby ciąża była to w końcu którys test by pokazał a ja robie je co tydzień i nic więc na becie też nic innego mi nie wyjdzie( tak myśle) i mdlości dzisiaj nie mam więc to nietrawność pewnie była. Nie chce za bardzo sie nakręcać i podchodzę do tego troche realniej niż wcześniej bo wiele razy się zawiodłam

Myśa - znam osobiście dziewczynę, która nie miała okresu przez 3 miesiące, co tydzień testy robiła i nic się okazało. I dopiero po tych 3 miesiącach zrobiła betę z wiadomo jakim wynikiem. Ja bym się na Twoim miejscu jednak na nią umówiła. I nie chodzi tu wcale o nakręcanie się.

Myśa - znam osobiście dziewczynę, która nie miała okresu przez 3 miesiące, co tydzień testy robiła i nic się okazało. I dopiero po tych 3 miesiącach zrobiła betę z wiadomo jakim wynikiem. Ja bym się na Twoim miejscu jednak na nią umówiła. I nie chodzi tu wcale o nakręcanie się.
hmmmm juz mnie głowa boli od tego wszystkiego:crazy:. Za 4 tygodnie jade do Polski to może się jeszcze wstrzymam:confused:

a czy po miesiączce ( o ile moją moge tak nazwac) to z pochwy wydziela sie taka maź białożółta? bo sprawdzalam sobie jaka jest w srodku i czasami tez podczas podcierania w toalecie takie troszku kremowego jest :confused: o ile pamietam po @ chyba zaczyna byc bezbarwny juz zgłupialam

a czy po miesiączce ( o ile moją moge tak nazwac) to z pochwy wydziela sie taka maź białożółta? bo sprawdzalam sobie jaka jest w srodku i czasami tez podczas podcierania w toalecie takie troszku kremowego jest :confused: o ile pamietam po @ chyba zaczyna byc bezbarwny juz zgłupialam
ja ma różnie, teraz np mam cały czas taki jak by płodnawy a czasami mętny i nie wiem czy mam jakieś jajeczko i ono nie może dojrzeć czy co. Taki jak ty kochana mówisz to mam z tydzień przed @

reklama
dziewczyny napisze tak-bylam dzis na usg i pekly dwa pecherzyki...dostalam recepte na luteine dopochwową i jak test wyjdzie pozytywny to mam brac 2 razy po 1 a jak negatywny to znow Clo od 5 do 9 po 1 tabletce....
prosze o &&&,zeby bylo jedno baby!!;-)

Do góry