zaciśnięte &&&&&&&&&&&dziewczyny napisze tak-bylam dzis na usg i pekly dwa pecherzyki...dostalam recepte na luteine dopochwową i jak test wyjdzie pozytywny to mam brac 2 razy po 1 a jak negatywny to znow Clo od 5 do 9 po 1 tabletce....
prosze o &&&,zeby bylo jedno baby!!;-)
reklama
powiem Ci że może i biednie w tej naszej kochanej ojczyznie ale swojsko i jakoś tak normalnienie ma to jak w kraju no nie kochana
ok. to trzymamy kciukasy za jajeczkodziewczyny napisze tak-bylam dzis na usg i pekly dwa pecherzyki...dostalam recepte na luteine dopochwową i jak test wyjdzie pozytywny to mam brac 2 razy po 1 a jak negatywny to znow Clo od 5 do 9 po 1 tabletce....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
i chyba czasem idzie tak od serca porozmawiać z lekarzem i coś tam doradzi i zastosuje terapię "odświeżającą" głowę czyli rozwieje nasze zmartwieniapowiem Ci że może i biednie w tej naszej kochanej ojczyznie ale swojsko i jakoś tak normalnie![]()
rachell
Fanka BB :)
&&&&&&& żeby było po Twojej myślidziewczyny napisze tak-bylam dzis na usg i pekly dwa pecherzyki...dostalam recepte na luteine dopochwową i jak test wyjdzie pozytywny to mam brac 2 razy po 1 a jak negatywny to znow Clo od 5 do 9 po 1 tabletce....
iza.malami
Fanka BB :)
trzymam kciukasy!!!!! żeby było jedno baby, a jak bedą dwa to jedno mogę wziąć:-) .....żeby było lżejprosze o &&&,zeby bylo jedno baby!!;-)
mama05
prrrryy szaaaalona :))
DZIEWCZYNY-dzieki za &&&&& ja za Was tez trzymam-mocno!!!
testuje za 13 dni i na pewno dam znac
spijcie dobrze!!
testuje za 13 dni i na pewno dam znac
spijcie dobrze!!
ninio
Aktywna w BB
dziewczyny napisze tak-bylam dzis na usg i pekly dwa pecherzyki...dostalam recepte na luteine dopochwową i jak test wyjdzie pozytywny to mam brac 2 razy po 1 a jak negatywny to znow Clo od 5 do 9 po 1 tabletce....
będzie będzie
Witam dziewczeta!:-)
Prosze o rade:
bylam dzisiaj u nowego gina i zapisal mi clo. Ale poniewaz w tym cyklu (zacznie sie jutro badz w pt) wyjezdzamy na urlop akurat w "te" dni nie bede mogla isc na usg. I gin powiedziala, ze ten cykl mam sie odstresowac i nie brac tabsow, tylko zaczac od nastepnego cyklu. Ale ja sie zastanawiam, czy jednak nie zaryzykowac i zaczac brac juz w tym cyklu, coby wykorzystac na maksa "mozliwosci urlopowe";-) Ale nie bede miala monitoringu... Co sadzicie?
A jak Wam w ogóle gin przepisuje clo? W jakie dni? Bo mi kazala brac od 5 dc przez 5 dni. Ale czy to nie za pozno, skoro owulke miewam nawet w 13 dc?
(pytam, bo szczerze powiedziawszy nie mam zbyt wielkiego zaufania do tej doktorki a trafilam do niej przypadkiem, bo chyba sie w rejestracji pomylili...)
Prosze o rade:
bylam dzisiaj u nowego gina i zapisal mi clo. Ale poniewaz w tym cyklu (zacznie sie jutro badz w pt) wyjezdzamy na urlop akurat w "te" dni nie bede mogla isc na usg. I gin powiedziala, ze ten cykl mam sie odstresowac i nie brac tabsow, tylko zaczac od nastepnego cyklu. Ale ja sie zastanawiam, czy jednak nie zaryzykowac i zaczac brac juz w tym cyklu, coby wykorzystac na maksa "mozliwosci urlopowe";-) Ale nie bede miala monitoringu... Co sadzicie?
A jak Wam w ogóle gin przepisuje clo? W jakie dni? Bo mi kazala brac od 5 dc przez 5 dni. Ale czy to nie za pozno, skoro owulke miewam nawet w 13 dc?
(pytam, bo szczerze powiedziawszy nie mam zbyt wielkiego zaufania do tej doktorki a trafilam do niej przypadkiem, bo chyba sie w rejestracji pomylili...)
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MAĆKU- jesli chodzi o mnie to tez mam owulke w 13 d.c.(teraz po Clo byla w 14) i ja wlasnie tak bralam jak Ty masz brac czyli od 5 do 9 dnia wyklu,tak wiec wszystko si!! jesli chodzi o monitoring to poprostu bylam 3 razy zobaczyc czy Clo poskutkowalo i jak rosnie pecherzyk-u mnie okazalo sie ,ze mam 2 pecherzyki -po 1 w kazdym jajniku i oba pekly i teraz mogą byc blizniaki -jesli dojdzie do zaplodnienia.....
tak wiec bardziej chodzi o sprawdzenie czy jest owulka(ale to mozesz ewentualnie kupic sobie na wyjazd testy owulacyjne) i o to,zeby Ci gin.powiedzial ile masz pecherzykow-tak wiec dzialaj z Clo bo szkoda urlopu?
) a jak nie zadziala to w nastepnym cyklu bedziesz juz miala monitoring bo moze bedziesz musiala brac po 2 tabl.ale to sie pozniej bedziemy martwic-teraz ja bym dzialala
)) radze z serca!!
tak wiec bardziej chodzi o sprawdzenie czy jest owulka(ale to mozesz ewentualnie kupic sobie na wyjazd testy owulacyjne) i o to,zeby Ci gin.powiedzial ile masz pecherzykow-tak wiec dzialaj z Clo bo szkoda urlopu?
reklama
ninio
Aktywna w BB
Witam dziewczeta!:-)
Prosze o rade:
Przy każdym braniu CLO powinien być monitoring bo te hormony potęgują owulację - mogą niestety doprowadzić do przerostu pęcherzyka i torbielów. Dlatego tak ważny jest monitoring. Ja brałam zawsze hormony od 5 do 9 dnia (włącznie). Pierwszy raz miałam monitoring co 2 dni by zorientować się jak szybko pęcherzyk rośnie. Następny był rzadszy - dopiero 12 dnia poszłam do ginekologa. Między 13 a 15 dniem wypadały u mnie owulacje. Jeden miesiąc daj sobie spokoju a poza tym jedziesz na urlop i powinnaś nabrać sił
I nie trać nadziei ! Wykorzystaj czas urlopu na pełen relaks!
Pozdrawiam
Podziel się: