reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
takie dogadzanie sobie i umilanie przytulanek i staranek jest bardzo fajne ale cholera w końcu za którymś razem moglo by się juz udać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo się z nas alkoholiczki zrobią, dojdzie do tego że trzeba bedzie obalić flache wina zanim wezmiemy się za swoich M
z tymi alkoholiczkami to też ostanio M mówiłam
dobranoc dobrej nocki

reklama
a ja gdzieś tu wyczytałam że winko jest dobre na endometrium więc skoro lekarz nie zakazuje to warto się delektować
winko, orzechy i coś jeszcze - suszone morele? Tak mi się coś majaczy, ale może znajdę potwierdzenie.

Edit:
Znalazłam, że na bank wino i orzechy. Przewijają się też owoce morza i... lody.

Kurcze, czy to możliwe, żeby mnie objawy nawiedzały? Czy mój organizm sobie wkręca? Ból jak przed mega @ nie ustępuje. Męczę się wchodząc na drugie piętro, zgaga, tak mi ogólnie nie za dobrze. Chyba wariuję.

Ostatnia edycja:
winko, orzechy i coś jeszcze - suszone morele? Tak mi się coś majaczy, ale może znajdę potwierdzenie.

Edit:
Znalazłam, że na bank wino i orzechy. Przewijają się też owoce morza i... lody.

Kurcze, czy to możliwe, żeby mnie objawy nawiedzały? Czy mój organizm sobie wkręca? Ból jak przed mega @ nie ustępuje. Męczę się wchodząc na drugie piętro, zgaga, tak mi ogólnie nie za dobrze. Chyba wariuję.
to nie ty kochana wariujesz tylko fasolka. Ja dzisiaj mam..........płodny śluz!!!!!!!!!!!!!!!!! Na dodatek tak mnie jajnik lewy kuje że dzisiaj myślalam że się przewrócę

reklama
Do góry