reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
hehe to REWELACJA!!!
To teraz w 5 tyg do ginekologa :) Cieszę się i przesyłaj, oj przesyłaj. W razie co podam adres domowy i wyślesz trochę w kopercie :)

To mamy zaciążoną :) - jak to mówi mój kolega - "nosicielkę" :)))

z takim określeniem jeszcze się nie spotkałam:-D ale tak serio to jeszcze nie wierzę, że się udało... szok:happy2:

hej dziewczyny :)

Czy któraś z was brała może kiedyś lek o nazwie Femara? To jest lek stosowany na owulację, cos takiego jak Clo tylko ponoc o wiele skuteczniejsze bo i na endo działa i na sluz, no i drozsze o wiele....
Gin mi przepisał ten lek i chciałabym się dowiedzieć czy którejś rzeczywiscie pomógł :)

witaj rachell miło Cie poznać
pani cinkowa serdeczne gratulacje, bardzo się cieszę i przesyłaj fluidki ile się da ,ja już mam dość tego czekania, może one troszke pomogą

Czy któraś z was brała może kiedyś lek o nazwie Femara? To jest lek stosowany na owulację, cos takiego jak Clo tylko ponoc o wiele skuteczniejsze bo i na endo działa i na sluz, no i drozsze o wiele....
Gin mi przepisał ten lek i chciałabym się dowiedzieć czy którejś rzeczywiscie pomógł :)

niestety nic nie wiem

oj przyznam że pierwsze słysze o takim leku

Dziewczyny, tak się zastanawiam, czy któraś bierze/brała clo od 2 do 5 dc? Poczytałam tu i tam i dochodzę do wniosku, że to bardzo nietypowe podejście. Ale póki co muszę wierzyć, że gin wie co robi.
Właściwie to kiedy po odstawieniu clo powinna pojawić się owulacja?

A mnie zaczęły męczyć dziwne kłucia w bokach i ból poranny podbrzusza - zdaje się, że @ się szykuje :-(.

Dziewczyny, tak się zastanawiam, czy któraś bierze/brała clo od 2 do 5 dc? Poczytałam tu i tam i dochodzę do wniosku, że to bardzo nietypowe podejście. Ale póki co muszę wierzyć, że gin wie co robi.

A mnie zaczęły męczyć dziwne kłucia w bokach i ból poranny podbrzusza - zdaje się, że @ się szykuje :-(.

ja brałam od 5 do 9 dnia cyklu a już w 13 miałam piękną owulację z mega pęcherzykiem. Ale jeśli lekarz tak kazał brać to chyba wie co i jak.

lopop ja kiedyś pomorskie ;) Kaszubka od kołyski a później to już wędrowałam po Polskie. Ale nadal pomorskie to mój dom rodzinny :)

reklama

bo to zapisywanie od jakiego dnia cyklu zależy od długości Twoich cyklów więc na pewno jest dobrze

nino witaj ziomalko no ja nie Kaszubka ale teraz pomorzanka pełną gębą hihi

Do góry