reklama
ninio
Aktywna w BB
I jeszcze się okaże, że ktoś kogoś zna albo kogoś kto zna kogoś...
Jakby nie patrzeć jest taka koncepcja „małego świata”, w którym dowolne dwie osoby dzieli zaledwie dystans sześciu podań ręki ;-)
dokładnie a nawet jeśli się nie znamy to przecież można się poznać i tak już wszystkie dzielimy się dosyć "intymnymi" szczegółami z naszego życia "staraczek"
I jeszcze się okaże, że ktoś kogoś zna albo kogoś kto zna kogoś...
Jakby nie patrzeć jest taka koncepcja „małego świata”, w którym dowolne dwie osoby dzieli zaledwie dystans sześciu podań ręki ;-)
zgadza się przynajmniej sobie milutko rozmawiamy odeszłyśmy od dosyć smutnych problemików które zaprzątają nam głowę ostatniodokładnie a nawet jeśli się nie znamy to przecież można się poznać i tak już wszystkie dzielimy się dosyć "intymnymi" szczegółami z naszego życia "staraczek"
rachell
Fanka BB :)
Ale mnie nosi, żeby już iść na betę.
Wiem, że za wcześnie.
Jakoś też chyba nie wierzę, że się udało (albo zaaplikowałam sobie taki pancerzyk ochronny).
20dc, a ja dziś dzwoniłam do laboratorium spytać jak szybko można odebrać po badaniu wynik.Wariuję. I do tego strasznie żarta jestem i przy tym brzuchol nadęty jak balon, no ale jak tak w siebie nawpycham, to nie ma się co dziwić.
Wiem, że za wcześnie.
Jakoś też chyba nie wierzę, że się udało (albo zaaplikowałam sobie taki pancerzyk ochronny).
20dc, a ja dziś dzwoniłam do laboratorium spytać jak szybko można odebrać po badaniu wynik.Wariuję. I do tego strasznie żarta jestem i przy tym brzuchol nadęty jak balon, no ale jak tak w siebie nawpycham, to nie ma się co dziwić.
ninio
Aktywna w BB
Mega upał a ja dostałam @. Jak sobie pomyślę, że w dniu owulacji mam się starać o dzieciątko w taki upał to już się odechciewa Ale poważnie, to czuję się jak bańka. Za 4 dni znowu zaczynam CLO. Ginekolog powiedział, że 3 podejścia z CLO i trzeba na 3 miesiące odpuścić. Zobaczymy- mam jeszcze 2.
Wracam do wiatraka. Dziś miłość do niego nieograniczona
Pozdrawiam kobietki
Pozdrawiam kobietki
Ostatnia edycja:
u nas też masakra a przecież u mnie z pewnością chłodniej niż u CiebieMega upał a ja dostałam @. Ja sobie pomyślę, że w dniu owulacji mam się starać o dzieciątko w taki upał to już się odechciewa Ale poważnie, to czuję się jak bańka. Za 4 dni znowu zaczynam CLO. Ginekolog powiedział, że 3 podejścia z CLO i trzeba na 3 miesiące odpuścić. Zobaczymy- mam jeszcze 2.
Pozdrawiam kobietki
pani_cinkowa
ehh.. nie ma nic gorszego niż lato w mieście
ninio
Aktywna w BB
ehh.. nie ma nic gorszego niż lato w mieście
napisz jak się czujesz?
pani_cinkowa
napisz jak się czujesz?
właściwie to dobrze... tylko jak muszę częściej wstawać od biurka to jest mi czasem trochę słabo. Ale generalnie nie mam ani mdłości ani innych bóli. Tylko mój nos mnie dobija - wszystko śmierdzi
reklama
no tak ale każda ciąża ma swoje prawa i tak super że tylko te zapachywłaściwie to dobrze... tylko jak muszę częściej wstawać od biurka to jest mi czasem trochę słabo. Ale generalnie nie mam ani mdłości ani innych bóli. Tylko mój nos mnie dobija - wszystko śmierdzi
Podziel się: