reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
I jeszcze się okaże, że ktoś kogoś zna albo kogoś kto zna kogoś...
Jakby nie patrzeć jest taka koncepcja „małego świata”, w którym dowolne dwie osoby dzieli zaledwie dystans sześciu podań ręki ;-)

reklama
Jakby nie patrzeć jest taka koncepcja „małego świata”, w którym dowolne dwie osoby dzieli zaledwie dystans sześciu podań ręki ;-)

dokładnie :) a nawet jeśli się nie znamy to przecież można się poznać :) i tak już wszystkie dzielimy się dosyć "intymnymi" szczegółami z naszego życia "staraczek"

dokładnie :) a nawet jeśli się nie znamy to przecież można się poznać :) i tak już wszystkie dzielimy się dosyć "intymnymi" szczegółami z naszego życia "staraczek"
zgadza się przynajmniej sobie milutko rozmawiamy odeszłyśmy od dosyć smutnych problemików które zaprzątają nam głowę ostatnio

Ale mnie nosi, żeby już iść na betę.
Wiem, że za wcześnie.
Jakoś też chyba nie wierzę, że się udało (albo zaaplikowałam sobie taki pancerzyk ochronny).
20dc, a ja dziś dzwoniłam do laboratorium spytać jak szybko można odebrać po badaniu wynik.Wariuję. I do tego strasznie żarta jestem i przy tym brzuchol nadęty jak balon, no ale jak tak w siebie nawpycham, to nie ma się co dziwić.

Mega upał a ja dostałam @. Jak sobie pomyślę, że w dniu owulacji mam się starać o dzieciątko w taki upał to już się odechciewa :) Ale poważnie, to czuję się jak bańka. Za 4 dni znowu zaczynam CLO. Ginekolog powiedział, że 3 podejścia z CLO i trzeba na 3 miesiące odpuścić. Zobaczymy- mam jeszcze 2.
Wracam do wiatraka. Dziś miłość do niego nieograniczona :)
Pozdrawiam kobietki

Ostatnia edycja:
Mega upał a ja dostałam @. Ja sobie pomyślę, że w dniu owulacji mam się starać o dzieciątko w taki upał to już się odechciewa :) Ale poważnie, to czuję się jak bańka. Za 4 dni znowu zaczynam CLO. Ginekolog powiedział, że 3 podejścia z CLO i trzeba na 3 miesiące odpuścić. Zobaczymy- mam jeszcze 2.
Wracam do wiatraka. Dziś miłość do niego nieograniczona :)
Pozdrawiam kobietki
u nas też masakra a przecież u mnie z pewnością chłodniej niż u Ciebie

reklama
Do góry