reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
słuchajcie dostałam receptę na luteinę podpoliczkowo tak na niej pisało a z kolei na tabletkach pisze podjęzykowo to jak to zażywać?pod język dobrze rozumiem???

z tego co ja wiem to dziewczyny biorą pod język ale to chyba bez różnicy czy tak czy tak ale że po lutce się tyje to pierwsze słysze, myśle że nie musisz bać sie o swoją figurę:)
wiesz tak pytam z ciekawości bo jak na razie tyle tego biorę i nie tyję na pewno wiem że niektórzy moga tyć po estrofem ( na endo)
a pytam bo na innym wątku sie pytały kiedyś dziewczyny:)
dziękuję za szybką odpowiedź:):):):)

dzięki a tyje sie po czymś tym czy nie ?? chodzi mi o lutkę oczywiście

ja mam zawsze po luteinie zatrzymaną wodę w organizmie ale nie stanowi to mega problemu.
A ja po weekendzie i po szlajaniu się po jeziorach. Mąż zapalony nurek zaczął sezon - ja nogi zamoczyłam :) a jutro beta :) Z opalenizną i ze zdaniem "co będzie to będzie" idę jutro na badanie.

lopop mam nadzieję, że mąż się postarał i za 10 dni to Ty nam napiszesz : "DZIEWCZYNY beta większa od 5 .. :))" Trzymam kciuki.

Pozdrawiam

reklama
NINIO- [FONT=&quot]
c012.gif
[/FONT]

Kciuki zacisniete,bedzie dobrze

[FONT=&quot]
a017.gif
[/FONT]

i bedziemy oblewac-ja piwkiem(bo jeszcze moge a Ty soczkiem)

Do góry