reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Aneczek potwierdzam, ja też nie cierpiałam kaftaników. Po dziś dzień zresztą królują u nas bodziaki i na dzień dzisiejszy grubsze rajstopki, a jak jest cieplej to legginsy. Na noc tylko i wyłącznie pajacyki od samego początku. Ja sama nie cierpię mieć gołych pleców, dlatego mała zawsze ma bodziaki, jedynie jak były takie mega upały, to "chodziła" w samym pampku
Suseł przykro mi :-(
Kruszka zdrówka dla Frania
Błonka o kurcze biedna Zosia. A co się stało? Rozcięła wargę czy jak?

Właśnie wróciłam z czuwania modlitewnego, jak zwykle było fajnie. W przyszły czwartek robimy małej sesję zdjęciową, też wpadłam w szał zakupów, bo chciałam jakieś inne ubranka, no i super bodziaka z czapeczką tygrysek znalazłam, jakieś tęczowe getry, opaski itd., nawet w pajacyk świętego Mikołaja zainwestowałam, ale to sporo za duże. Jakieś opaski z kwiatami... Ach już się cieszę na tą sesję :-) Marta w poniedziałek kończy roczek. Jak ten czas szybko przeleciał :szok:

A Kamii nie ma już nawet na grupie :-(

Ostatnia edycja:
annka02 takie sesje sa cudowne:-) mój fotograf od ślubu także robi zdjęcia dzieciom i jak je oglądam to myślę że dzieci są najlepszymi modelami do zdjęć... Wychodzą zawsze uroczo:-) ja nawet na chrzciny będę brać fotografa bo przynajmniej narobi zdjęć a tak to czasem nawet nie ma kto:-/ bo wiadomo że każdy chce w spokoju posiedzieć... a to jednak jest pamiątka... :-) ale matko gdzie tam do chrzcin:-D

hej Kobitki ... Nic sie przed wami nie ukryje!!:-D Tu Kamii ... Usunelam konto bo rozstalam sie z tata dzieci..Pisalam wam dawno ze nam sie nie ukladalo, niestety rozstalismy sie w kłótni i wojnie a on zaczął sledzic wszystko co robie w internecie..
Dlatego tez podjęłam decyzje o usunięciu starego konta na BB.
Ale juz wynajelam mieszkanko czekam na sprawe o alimenty i wracam do was ;)

Mmufinka, witaj ;-) Pamiętam jak pisałaś, że się nie układa, ale nie myślałam, że aż tak źle jest. Przykro mi Kochana. Trzymasz się tam jakoś?

Ankka, koniecznie wstaw kilka fotek jak już będziesz je miała:tak:. Na pewno będą prześliczne.

reklama
noooo mufinka dobrze ze jestes....... :) :* myslalam ze na sopuscilas i nie wiedzialam czemu.. bardzo mi przykro... a Ty jak sie czujesz z ta decyzja? teraz juz rozmawiacie na spokojnie czy w ogole zero kontaktu???? nie ma szans na pojednanie?

aniu przegryzła sobie policzek, spuchła i ma krwiaka az na zewnatrz, ale jest ok juz, bylo okropnie duzo krwi a ja myslalam ze padne ze jej sie zeby wybily albo cos no koszmar.....

Do góry