reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Błonka mały bardzo się tulil,nie schodził z rąk. Najgorsze jest to,ze gorączkę miał już w sobotę wieczór,ale term bezdotykowy pokazywał 37.1 a On aż drzal. Jak wstał w niedzielę i znowu się przytulal,bezdotykowy nadal pokazywał 37.1 mimo,iż dziecko aż paliło wsadzulam mu w tyłek term elektr a ten 39.3 :-o, wieczorem mierzylam mu pod paszka bo się w ogóle nie wiercil a tam 39.9 :-o Udało się zbić,więc do lekarza pojechałam następnego dnia.
Muszę zareklamować ten termometr bezdotykowy.

Kruszka, może będę mało nowoczesna... ale ja wolę stara metodę najdokładniejszą mianowicie termometr rteciowy... pediatra, położna i pani w aptece stwierdzily ze najdokladniejsze i bezawaryjne mimo wszystko i ja tylko takiego uzywam... Biedacto.. jak jest teraz? lepiej.. buziaki w stópki

mmufinka bardzo mi przykro... Życie czasem jest ciężkie...
Ja już się robię senna a do męża mają przyjść koledzy eh... :/ No nic jakoś przeżyje hehe ;)

mmuffinka bardzo mi przykro, na pewno trudne chwilę przed tobą, ale mam nadzieję, że masz wsparcie w swojej rodzinie i przyjaciołach...

Kruszka biedulek z Frania, zdrówka życzę. A Błonka ma racje, co do termometrów, ja też najbardziej polegam na rtęciowym, no i jeszcze do ucha się sprawdza, bo jak wiadomo ośrodek termoregulacji znajduje się tuż za błoną bębenkową. A bezdotykowy już dawno wyrzuciłam do kosza. U nas była podobna sytuacja, Filip miał gorączkę, a termometr pokazywał 37 stopni, a że on nie oddaje ciepła (ma gorączkę, a czoło zimne) to już inna kwestia i nie dałam mu leków i wtedy miał drgawki gorączkowe po raz drugi :-(

aneczek jak się czujesz, brzusio pewnie już spory :tak:

Ale rtęciowe są już wycofane dawno:-) owszem są te normalne co wyglądają tak samo ale w środku nie ma rtęci:-)
Ja muszę kupić termometr ale do wody bo nie będę wiedziała czy temperatura do kąpieli Ani jest dobra:-) pewnie później się naucze bez niego ale narazie wolę kupić:-)

Agitatka, dziękuję, że pytasz :-). Czuję się świetnie. Brzusio wcale mi jeszcze nie ciąży ani jakoś szczególnie nie przeszkadza. Uwielbiam być w ciąży :-D.

Błonka, a Ty już skończony 14 tydzień!!! Szok jak to szybko leci :szok:. To na kiedy masz termin?

aneczek właściwie to ja jestem w 16 tygodniu tylko nie poprawiłam suwaczka... bo na genetycznym mi lekarz powiedzial ze mam jednak starsza ciaze o 2 tygodnie... termin na 5 - 4 czerwiec

reklama
Do góry