reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Cześć dziewczyny :-)

Pozwoliłam sobie wpaść do Was i prosić o poradę..

Mam wziąć Luteinę po owulacji bo mam mało progesteronu (w pierwszej ciąży cały czas brałam luteinę). Mierzę tylko temp i miałam zamiar wziąć 3 dnia od skoku. Wczoraj miałam ładny skok i Ovufriend wyznaczył owulkę na 1.11, jednak dzisiaj temp mi spadła i owulka się przesunęla na 2.11. I teraz nie wiem czy dzisiaj wziąć Luteinę czy poczekać na jutrzejszy pomiar temp :confused2:
Jak owu nie było to Luteina mi ją zablokuje a jam już była to nie mogę też się spóźnić bo nie zadzaa tak jak powinna :sorry:
Co radzicie?

W mojej sygnaturze jest wykres :-)

Z góry dzięki

reklama
Błonka, niby "tylko" 2 cm, a szczęścia co niemiara :-D. Dbaj o Was teraz maksymalnie i rośnij zdrowo :tak:.

Natkusia, trudno tu radzić, bo nie jesteśmy lekarzami. Ale skoro obserwujesz się i mierzysz temperaturę, to sama najlepiej wiesz kiedy masz owu. Cykle masz regularne i owulację też? Ja się na wykresach nie znam szczególnie. Wiem tylko, że skok oznacza owulację, choć nigdy na 100%.

A ja jestem po kolejnej kiepskiej nocy :no:. Muszę też na chwilę skoczyć do pracy, a jutro wizyta i pewnie to słynne badanie połówkowe. Niech już będzie więc jutro!!!:-D

Miłego dnia!!!!!

Aneczek właśnie mam cykle nieregularne.. Jakbym miała regularne to bym wiedziała kiedy ją wziąć ;-)

chyba pozostaje mi poczekać do jutra..

no właśnie wydaje mi się, że niepłodny - wcześniej miałam dużo wodnistego.. teraz jest mniej więcej biały ale też sporo go. Tylko nie miałam jeszcze rozciągliwego i tu tkwi problem :-D chyba jednak poczekam do jutrzejszej temp :-)

Błonka gratuluje dużego małego człowieczka:):):):)

Ja dzisiaj wziełam się za pakowanie torby do szpitala...wolę być przygotowana, gdyby odpukać tfu tfu coś się zaczęło dziać...chociaz mam nadzieje ze będzie mi potrzebna dopiero za dwa miesiace:tak::tak: nawet nie sadziłam ze tyle tego muszę zabrac do szpitala3:tak:

Błonka wchodziłam wczoraj by sie dowiedziec co i jak, ale juz sie nie logowałam. Teraz gratuluje z całego serca, uważaj na siebie i Twoje Skarby:-D

Ikasia no troche tego jest do pakowania, powodzenia :-)

Aneczek tez sie nie moglam doeczekac usg za każdym razem. Poza stresem to zawsze były cudne chwile:-)

Natkusia wydaje mi sie, że owu jeszcze nie było. Ja bym poczekała na Twoim miejscu i dalej mierzyła tempkę. Powodzenia:tak:

Dzień dobry :-)
Jestem po wizycie. Wszystko jest ok. Dzidzia nadal "wygląda na dziewczynkę" :-). Poza tym nic więcej nie wiem, bo dokładne usg i badania będę miała 17 listopada na oddziale, gdzie jest podobno lepszy sprzęt. Także znowu muszę uzbroić się w cierpliwość :tak:.

Miłego dnia!!!!

reklama
Dzień dobry :-)Jestem po wizycie. Wszystko jest ok. Dzidzia nadal "wygląda na dziewczynkę" :-). Poza tym nic więcej nie wiem, bo dokładne usg i badania będę miała 17 listopada na oddziale, gdzie jest podobno lepszy sprzęt. Także znowu muszę uzbroić się w cierpliwość :tak:.Miłego dnia!!!!
Aneczek cieszę sie, że z dzidziolkiem wszytsko w porządku :D Przepraszam wczoraj juz nie mialam siły nic pisać, ciezki dzień trochę.A dzis zaczynam piec biszkopty na tort dla Frania. Nawet pomimo cięzkiej nocy nie polożylam się z nim spać, uff Dzieki temu moge zajrzec do Was i poprasować, bo juz się mega sterta uzbierała.Buziaki :*

Do góry