reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
aneczek u mnie lepiej :p a Ty za jakies 15 tygodniu to mozesz juz rodzic na luzaka, zazdroszcze, ja bym chciala już byc w połowie... :D
kami? ikasia? ania? kruszka? i reszta cala dziewczyn co u Was? :) jak weekend minął?

reklama
to ja tak jak obiecałam wklejam fotki mojego brzuszka z 30 tygodnia..wiec sprzed tygodnia:
30tc.jpg30tc (2).jpg

Generalnie juz mi ciąza daje troszek popalic...zaczynam puchnąc...wiec zmykam zaraz do apteki kupic sobie pokrzywe...zeby sie dowodnic, bo podobno pmaga...

Załączniki

• 30tc.jpg
    30tc.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 80
  • 30tc (2).jpg
    30tc (2).jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 47
Błonka, ja też nie mogłam się doczekać najpierw drugiego trymestru, później połowy ciąży, a to już za mną. Zleci Tobie szybciej niż się wydaje. Zwłaszcza przy Zosi. Ani się obejrzysz, a już będziesz w połowie :tak:. No i najważniejsze, że dobrze się czujesz. Może będzie synek... ;-). A macie jakieś preferencje co do płci?

Ikasia, jak Ty to zrobiłaś, że w 30 tygodniu masz taki brzuszek jak ja w 20 :szok:. Matko, to jaki ja będę miała za te kilka tygodni. Strach pomyśleć :crazy:.

aneczek mnie szybko leci.. w ogole dowiedzialam się ze jestem w ciazy w 7 tygodniu to juz byl szok ze tak daleko.. dokladnie 6 t 1 d a dzis juz 10 tydzien leci .... preferencji do plci nie mam... jak dziewczynka to siostra dla zochy wiec super a jak chlopak to bedzie parka :D tez super :D moj m tylko cos tam mowil ze w sumie jak teraz bedzie znowu dziewczynka to zrobi mu sie babiniec w domu bo pies nawet to suka.... :p
wlasnie musze sie umowic na prenatalne badania... moze jutro zadzwonie do dr :)

Ikasia ale badzioszek sliczny!!! buziaki! pij duzo wody niegazowanej...

apropo mojej suki.... ma cieczke a ja zaspana wypuscilam ja do nas na ogród o 6 rano bo piszczala.. wracam z toalety i slysze szcekanie a na naszym podworku 3 psy!!! przeskoczyly przez 150 cm siatkę!!!! oby nie było młodych!!!

Błonka, chyba Ci psina pozazdrościła :-D. A piesek rasowy czy mieszaniec? U nas też mój A był uparty na syna, ale już się oswoił, że córunia :-). Teraz tylko mnie trochę wkurza, bo zmienił zdanie co do imienia. A mi się zupełnie jego nowy pomysł nie podoba i nie wiem jak mu wybić go z głowy :-(. To jest uparty typ i jak coś postanowi, to tak ma być i już! :tak:. Muszę coś wymyślić.

my mamy podróbę miniaturki owczarka belgijskiego.. w sumie wyglada jak owczarek tylko do kolana :)
jak beda mlode to chyba sobie łeb odstrzelę.. 2 dzieci i szczeniaki............. :)
jakie macie preferencje do imnienia???

Ustaliliśmy już, że będzie Marysia. Od razu mi się spodobało i jakoś tak podświadomie pasuje mi do naszej dziewczynki. A nagle wpadł na pomysł, żeby jednak dać Ela :no:. Nie mówię, że jest nieładne, ale nie odpowiada mi zupełnie do naszego dziecka.
Zupełnie nie wiem jaki to piesek. My mieliśmy spaniela, ale w styczniu odszedł :-(. Myślałam, że się zapłaczę za moim pupilem. Był najukochańszym piesem.

reklama
Do góry