reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
aneczek już praktycznie wszystko mam gotowe, zostało czekać...A czuje się...hym...ociężała, jak nie ból pleców, to żeber i tak w kółko, ale już coraz bliżej i szczerze powiem, że nie mogę się doczekać, chciałabym już przytulić Kubusia, Filip też nie może się doczekać...Za każdym razem jak gdzieś wychodzę z domu to pyta "już idziesz rodzić Kubusia"

reklama
dziewczyny dziękujęza kciuki ale transfer się nie powiódł. Lekarz nie mógł się przebić przez szyjke i kolejna próba w sobotę to będzie 5doba. O ile moje maluszki przetrwają. Przerwał bo poprostu nie chcial mi zrobić krzywdy. Jeśli się nie uda to czeka mnie zabieg. Mam 2mocniejsze i 2słabsze zarodki. Spotkałyscię się z taki problemem?? Pewnie też stres zrobił swoje. Do ost chwili a czekałam 5godzin nie wiedzieliśm!y czy mamy jakieś zarodki

Kwiatuszekq, kurcze, zupełnie nie znam się na in vitro. Szkoda, że się nie udało. A ten zabieg na czym miałby polegać? Do soboty już niedługo. A co lekarz mówił? Na pewno miał niejeden taki przypadek. Coś zaradzi. Powodzenia.

Agitatka, to życzę Ci cierpliwości. Ja jestem dopiero w 17 tygodniu, a już mi kręgosłup doskwiera, a raczej to całe żelastwo, które tam mam zamontowane. Dziś dostałam skierowanie do neurologa z adnotacją pilne, a jutro muszę się zarejestrować. Spokojnego i szybkiego porodu :tak:.

Kwiatuszku tak mi przykro, ale nie poddawaj się :) Czy nie możesz wziąc czegos na uspokojenie, rozluźnienie? Nic lekarz nie mowił? Będe z Toba myslalami w sobotę :)

Aneczek
i ja mam problemy z kregosłupem. Najbardziej dokuczałw I i II trymestrze, potem juz luźniej było. Mam ndzieje,że lekarze Ci pomogą.

Agitatka zabawny ten Twój Fifi :) Cierpliwości i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&

reklama
Ale ciszaaaaa........

Kwiatuszek, jak poszło? Mam nadzieję, że odpoczywasz po udanym dniu :tak:.

A ja się już dłużej nie mogłam powstrzymywać i weszłam dziś do Pepco :-) Kupiłam 3 szt. body w różnych rozmiarach i kolorkach i 2 szt. śliniaczków. Na szczęście jest tam mnóstwo różnych różności i mogłam wybrać coś uniwersalnego dla obu płci. A przedwczoraj dzwoniła moja bratowa i zaoferowali nam wózek i ciuszki po swoich dzieciaczkach. Mają starszego synusia, a teraz malutką córeczkę, więc obojętnie co będzie u nas, będą mogli nam podarować trochę ciuszków itp. Ależ się ucieszyłam. Nie wiem jak wygląda wózek po ich dwójce, ale liczę, że jeszcze się nadaje :tak:.

Pozdrawiam Was!

Do góry