reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
ale moj M mial bardzo male te dolegliwosci..I sadze ze to bylo bardziej psychicznie:p..wiesz jak to u facetów:p zabieg mial rowno rok temu

Ikasia, chodzę do wc mniej więcej raz w tygodniu. Wczoraj weszłam na wagę, bo myślałam, że będę przez te zaparcia miała jakieś nadprogramowe kg, ale waga stoi w miejscu, więc pocieszam się tym, że gdzieś się to rozeszło :-D

Patu$ka, a może najpierw zapytajcie gina, zanim zdecydujecie się na zabieg. Wiesz, to zawsze ingerencja chirurgiczna TAM!

Błonka, zdrowie Zosi najważniejsze :tak:. Na drugie maleństwo na pewno przyjdzie właściwy czas i wtedy na pewno się uda. Powodzenia.

Aneczek dziecko wszystko wciąga :] A tak serio to niezmiennie polecam buraki! Nagotuj sobie barszczu ukrainskiego z duuuza iloscia burakow na 2-3 dni :]

Mavika, no jesteś :-) Dawno nie zaglądałaś. Jak Jędruś? Buraczki uwielbiam, więc chętnie wypróbuję sposób. A mogą być zwykłe tarte buraczki gotowane? Takie mam w słoikach na zimę.

Aneczek my napewno bedziemy sie konsultowac w tej sprawie...nie ma innej opcji bo jak kazda ingerensja chirurgiczna niesie za soba mozliwe komplikacje,a nie chce zeby Ł cierpial jeszcze bardziej prze to wszystko.

Ikasia no moj tez ma je takie sobie mowi ze od czasu do czasu,a najbardziej to po dluzszej wstrzemiezliwosci jak sie wypompuje to go pobolewa

Aneczek co do tych buraków to ostatnio znalazłam w artykule na temat zdrowego odżywiania :
przy zaparciach przynosi ulgę kuracja buraczana. Sześć średnich buraków pieczemy w piekarniku (do miękkości). Obieramy, ucieramy na tarce, dodajemy dwie łyżki oliwy i dwie łyżeczki kminku. Codziennie rano na czczo zjadamy 10 łyżeczek jarzynki.

Jedzenie leczy, czyli apteka w twojej kuchni - Kobieta w INTERIA.PL

Pozdrawiam

Błonka pewnie jak nie ma ciśnienia to poczekajcie sobie. Zosia jest najważniejsza. No i ten remont. Na pewno byłoby ciężko.
Ja mialam termin na marzec, a wówczas raczej byśmy sie przeprowadzali. A w między czasie wykańczali mieszkanie, bo kupiliśmy większe. Ale to i tak nas nie powstrzymuje. Ja już jestem po 30 i nie chcę czekać. U nas jest po prostu inna sytuacja :)

Franek mi się pochorował. Jestem u mamy i poszłam z nim tutaj do pediatry. Wczoraj zaczął goroączkować 38,2 potem 38.5. Rano 38,8 a przed południem 39,3. Zbijam ale to tylko chwilowo działa. Nie ma kataru nie kaszle. Peditra powiedział, że ma trochę zaczerwienione gardło, nic więcej. Akurat ząbkuje, ale aż taka temp to nie od tego. Jak coś to jeszcze mam dyżur pediatryczny na weeknd tu w szpitalu. Ale jak coś to w pn już będę u nas. Oby mu jednak przeszło.

reklama
kilka dni bylam mocno zajeta i widze ze tu tez wiele sie dzieje!

Blonka przykro mi ze nie wyszla beta :( torbieli nie ma? &&&& za Twoja mala!

Kruszka to ja pytalam o dlugosc staran. przykro mi ze tyle musialas przejsc, a znasz przyczyny poronien?

kwaituszeq kciuki mocno zacisniete!!!

Do góry