reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Aneczek, tak, mogą być takie buraczki. Ogólnie gotowane w każdej postaci. Mnie pomagają zawsze!

kwiatuszeq kciuki!

A u mnie dobrze. Andrzej tylko jest taki cycuś że nie chce spać sam. Ma radar na mnie i drze się jak opętany jak się go odłoży do łózeczka. Nawet już zaniechałam prób, bo nawet jak się uda to się budzi bardzo często w nocy i dla własnej wygody z nim śpię a i tak chodzę odmóżdżona i niewyspana jak zombie. A tak poza tym to kocham go nad życie! :]

To Wam jeszcze dorzucę fotku :]

Załączniki

• drzej.jpg
    drzej.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry :-)
Gdzieś wszystkie wywiało.

Kwiatuszekq, jaki jest kolejny etap? W każdym razie powodzenia w dalszej drodze :tak:

Mavika, przesłodki Wasz synuś. Po kim ma takie ciemne włoski?

A ja się martwię, bo nadal nie czuję ruchów :-( Mam nadzieję, że to tylko dlatego, że ich nie rozpoznaję, ale naprawdę wydaje mi się, że nic tam nie czuję. Kiedy czułyście pierwsze ruchy Waszych maluszków?

Hej hej

Kwiatuszek kciuki były, a teraz co dalej?

Mavika
no własnie ja sie przy każdym Andrzejka zdjęciu zastanawiam po kim On taki czarniutki. Ty czy Mąż? U mnie Franus ma piwne oczka po P, bardzo mnie to cieszy :)

Aneczek spokojnie na ruchy masz jeszcze czas. Ja np poczułam, a wlasciewie byłam pewna, że to Franek ostatniego dnia 18 tygodnia, dokładnie 18t6d, a dokładnie to 10 czerwca ok godz. 13.30 :-D Pamietam, bo akurat byliśmy w kościoele:)
A jak było na balu? Bo to chyba w ubiergly weekend było.

Susel poprzednich powodów nie znam. a ostatnie bliźnięta byly bardzo chore, tak powiedział gin widząc wynik histo.

Aneczek, spoko poczujesz ruchy lada dzień!

Oboje z mężem mamy ciemne włosy, oczy chyba będzie miał brązowe po Arku bo ja mam wielokolorowe :) A karnację ma po mnie :)

my po ortopedzie... tego z nfz, w piatek jeszcze prywatnie idziemy.. mamy przepisane szyny i rechabilitacja... ale zapisze sie jak bede po wizycie piatkowej bo moze cos innego sie jeszcze dowiem, zobaczymy.. ogolnie lekarz cham i tyle... juz tamk nie pojde.

Mavika, ciemna karnacja i do tego jeszcze brunet :tak: Co to się będzie działo jak dorośnie ;-)

Kruszka, na balu się wybawiłam na całego. Do domu wróciłam przed 4 nad ranem :-). Co do ruchów, to dziś pytałam o to gina i powiedział to samo, więc się uspokoiłam. A byłam u lekarza po zwolnienie. Postanowiłam, że to już czas :tak:.

Kwiatuszekq, ja niestety nie stosowałam nigdy bromergonu, także Cię nie poratuję. Ale trzymam kciuki za dalszą część planu.

Błonka, kurcze, ale macie pecha. Dobrze, że masz możliwość konsultacji u kogoś innego. Powodzenia.

kwiatuszekq powodzenia, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

mavika przystojniaczek z twojego synka, zdrówka dla was dużo

aneczek spokojnie jeszcze na ruchy masz czas, na pewno już są, ale jeszcze dla ciebie mało wyczuwalne, Z Filipek poczułam dość późno, to był 22tc, a w drugiej było to wcześniej...To już będziesz odpoczywała na zwolnieniu, trzymaj się

Resztę dziewczyn gorąco pozdrawiam, miłego dnia

reklama
Agitatka, dzięki. Czekam z wielką niecierpliwością na te pierwsze "szmyrnięcia" :-) A jak tam u Was? Gotowi na TEN dzień? Jak się czujesz?

Do góry