reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
działać zawsze warto bo wyczytałam że czasami niektóre kobietki mają dni płodne od 1 do 3 dni po owulacji ale to czasami:-) niby tez mi się trafia ten płodny śluz teraz ale wydaję mi się że to bardziej co innego hehe mój po 2 upojnych tygodniach powiedział że nie wyrabia:-D a mówią że to kobiety nie lubią seksu a tu ooo... :-)

mmm... co do tego że Twój bierze te tabletki to jesli u nas się nie uda to pewnie Mój też będzie musial badania robić. Dziwne by bylo że według gina u mnie wszystko się normuje, w dni połodne przytulanki a bebito nie widać... troszke Misiek się zaczyna obawiac tej wersji. Powiedział że dla dziecka to zrobi i bedzie sie leczyl jesli cos tam ale i tak wiem ze sie tego boi... chyba kobiety są w tej kwesti silniejsze i wiecej przejda

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mmm... troszke Misiek się zaczyna obawiac tej wersji. Powiedział że dla dziecka to zrobi i bedzie sie leczyl jesli cos tam ale i tak wiem ze sie tego boi... chyba kobiety są w tej kwesti silniejsze i wiecej przejda

mój mężuś ma to badanie już za sobą, pomogło mu to, że poszliśmy tam razem. Teraz już przynajmniej wiemy, że oboje musimy się podleczyć. Samo badanie nie jest takie straszne, gorsze dla mężczyzny jest to, że może się okazać, że ma problem i nie jest wystarczająco męski. Chyba tu chodzi właśnie o męską dumę i ambicję.

Własnie o to mi chodziło bo na początku jak mu powiedziałam ze bedzie chyba musial to badanie zrobic to sie przerazil ze nie jest prawdziwym mezczyzna... ale po zastanowieniu które nie trwało długo duma mineła. Bardzo chce miec dzieci widze to z kazdym nastepnym dniem jak bardzo. Moze to dziwna kolejnosc ale wesela jeszcze nie chcielismy bo finansowo nie podolamy... za to na dziecko jestesmy zdecydowani. Plany slubne sa na 23 czerwca 2012 :-) i juz chyba bedziemy jednak zamawiac sale bo wczoraj bylismy sie zorientowac co i jak i okazalo sie ze za kilka miesiecy moze byc za pozno hehe kurcze chcemy za dwa lata a tu moze miejsc nie byc, jestem po prostu w szoku z jakim wyprzedzeniem trzeba wszystko planowac

my wcale nie mieliśmy wesela, tylko obiad w restauracji z rodzicami i świadkami. Pieniądze postanowiliśmy przeznaczyć na urządzenie się :) Niestety, coś za coś :)

ale tu wspaniałe tematy omawiacie
agabre na wakacje jedziesz do rodziców?
a ja jeszcze 11 tygodni i też jade do domciu, jesteśmy razem z rodzicami w Szkocji ale tak tęsknie do Polski i do mojego ginka:)hehe nawet teściowej mi brakuje i tych naszych pogaduszek przy kawie

a ja jeszcze 11 tygodni i też jade do domciu, jesteśmy razem z rodzicami w Szkocji ale tak tęsknie do Polski i do mojego ginka:)hehe nawet teściowej mi brakuje i tych naszych pogaduszek przy kawie
to się zleci kochana to jesteś najlepsza synowa ... bo tak daleko mieszkasz:-D:-D:-D:-D
a to widzę że masz super ginekologa skoro tak za nim tęsknisz bardzo:-D:happy2::szok::-):sorry::-p:cool2::cool::cool::cool::cool:(a to mój synek musiał się pobawić
pozdrawiam

to się zleci kochana to jesteś najlepsza synowa ... bo tak daleko mieszkasz:-D:-D:-D:-D
a to widzę że masz super ginekologa skoro tak za nim tęsknisz bardzo:-D:happy2::szok::-):sorry::-p:cool2::cool::cool::cool::cool:(a to mój synek musiał się pobawić
pozdrawiam
teściowa jest w porządku, mieszkałyśmy razem półtora roku i nie pozabijałyśmy się:) Za ginkiem tęsknie bo faktycznie fajny gośc ale przede wszystkim chciała bym wiedzieć co się w środku dzieje, wydaje mi się że dzisiaj się zaczynają płodne z prawdziwego zdarzenia, może ziólka zaczynają działać. Syneczka ucałuj ode mnie:)

teściowa jest w porządku, mieszkałyśmy razem półtora roku i nie pozabijałyśmy się:) Za ginkiem tęsknie bo faktycznie fajny gośc ale przede wszystkim chciała bym wiedzieć co się w środku dzieje, wydaje mi się że dzisiaj się zaczynają płodne z prawdziwego zdarzenia, może ziólka zaczynają działać. Syneczka ucałuj ode mnie:)
hihihi syneczek wycałowany

reklama
Do góry