reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Kruszka tak mi przykro :-(
no i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin... trzymaj się dzielnie

Błonka sto lat dla Zosi

Emenems super że wróciłaś

ja dziś byłam z małym u ortopedy, wszystko ok, kolejna kontrola jak będzie chodził
poza tym to jest mały kolosek - waży już ok 6200 [tak na szybko ważony był wczoraj]
pulpet się z niego zrobił
no i zaczął coś ostatnio troszkę marudzić, mam nadzieję że szybko mu przejdzie

miłego długiego weekendu dziewczyny

reklama
a moje dziecko ma tak krzywe nogi.. apropo tego ortopedy, ze sie zapytam lekarki co o tym mysli na szczepieniu po niedzieli.... jak by na beczce jezdzila.. ja tez takie mialam ale nie wiem czy to cos powaznego?

a sprawdź jak stawia stopy, czy jej pięty nie uciekają do środka, no i w sumie u was to już czas, albo lada moment na kontorlę "gdy zacznie chodzić", wtedy ortopeda powie czy np nie trzeba sztywniejszych wyższych butów
ja się stresowałam biodrami i u jednego i u drugiego - ja miałam dysplazję, no i rok w szynie spędziłam, na szczęście u obu ok

SAM_1187.jpg fioltowa mniej wiecej tak to wyglada, zdjecie lekko od gory ale troche widac chyba, akurat w ruchu innego nie mam

Załączniki

• SAM_1187.jpg
    SAM_1187.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 44
Blonka ale ma paskudne te nozki. Moj brat tez miala takie jak beczki jak zaczal wczesnie chodzic,ale moja mama mowi ze ortopeda zaradzil jakos temu, buty i cos jeszcze miala ale to bylo prawie 40 lat temu.

Ale kruszynka slodka :)

U mnie cykl bez CLo i tak jakby jajniki ruszyly same do roboty :)

Błonka na pewno lekarz coś poradzi, pewnie buty sztywne za kostkę, albo coś w tym stylu, na bank da się to ładnie skorygować, ważne że coś będziecie z tym robić
jak chodziliśmy z Arturem na basen to był tam jeden chłopak, chodził masakrycznie, jak miał klapki basenowe, to wewnętrzna część pięty była zadeptana niemal na płasko, nie wiem czy oni coś z tym robili, bo chłopak miał już ponad 3 lata
ja mam fajnych ortopedów, teraz Filip miał robione drugi raz usg bioder na nfz, mimo że poprzednio też było ok
gdy idę z Arturem zawsze mi mówią, może pani przyjść za rok, nie ma tak że zobaczyli Artura i nara więcej nie chcą go widzieć
ja nie przejmuję się tym tak bardzo, ale gdzies tam w głowie mam, że mąż ma płaskostopie, ja kręgozmyk i oboje mamy elastopatię, Artur też zresztą ma, a według zasad dziedziczenia Filip też powinien mieć - wolę zadbać teraz, niż tak jak ja usłyszłam w liceum "teraz nic nie możemy z tym zrobić, zapraszam za 10 lat na operację"

reklama
Moja siostra tak miała młodsza nosiła potrojne tetry to jej sie jakos prostowalo a teraz ma 23 lata i niezła laska z niej:)

a mam pytanie do was, ktore z was maja AMH poniżej normy??

Do góry