reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
czesc....długo mnie nie było, znowu mialam focha na "robienie dzieci"

Kruszka.... - przechodziłam to rok temu....nie ma takich słów - po prostu jestem z tobą

Ja za to byłam na konsultacji prywatne u norweskiego ginekologa, w koncu cos robię od początku do konca - powtórzył wszystkie badania,maza tez kazde robic jeszcze raz, ma do mnei zadzownic jak beda i mam isc znowu na wizyte, ogladał mnie, mowi ze jajniki spoko, ze pracują, ze endometrium ok, ze po polipie nie ma sladu ze ok a ze mam niski AMH to nie szkodzi bo dopóki miesiączkuje to z niskim AMH mozna zajsc w miare naturalnie (na jakis jajnikowych dopalaczach typu Clo) takze zobaczymy -ciesze sie ze udało mi sie w koncu przenisc leczenie tutaj bo w koncu za to nie place...zapłaciłam tylko za wizyte a na wizycie on juz wszystko przenisól na panstwowe leczenie, wiec praktycznie grosze płace. Mowil coś ze chce zrobic udrożanie jajnikow i powinno byc ok ,a jak dalej nic to do kliniki leczenia niepłodnosci w Skien tutaj na szczescie - koniec latania do polski, leczenia sie po trochu i płacenia grubej kasy - tu mam tlyko 170 km :D i nie ma problemu by miec wole czy cos ehhh...to juz dwa lata i w kółko to samo - zobaczymy

reklama
Kruszka, przykro mi. Trzymaj się jakoś. Nawet nie wiem co napisać...

Emenems, witaj ponownie. Powodzenia w staraniach. Fajnie, że masz na miejscu lekarza i to takiego konkretnego. Teraz musi się udać.

Emenems witaj!!!

Kruszka sto lat!! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin... zycze Ci spelnienia marzen, slonca juz zawsze od dzis na niebie i samych sukcesow i zadowolenia oraz pociechy z franusia!!!

Kruszka sto lat!! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin... zycze Ci spelnienia marzen, slonca juz zawsze od dzis na niebie i samych sukcesow i zadowolenia oraz pociechy z franusia!!!

Dziekuję Blonka :-)
Co za ironia losu... Wczoraj na skierowaniu miałam jeszcze lat 30, a na dzisiejszym juz 31. Aż sie usmiechnełam w gabinecie, lekarz pyta co sie dzieje, jak mu powiedziałam to dodal tylko " jeszcze wszystko będzie dobrze" i wtedy pekłam, bo tak to sie jeszcze trzymałam.

Błonka nasze pierwsze bb dziecko Zosieńka skonczyło wczoraj roczek! To takie cudowne!!!

Jutro ide do szpitala. Mogłam nawet zostac dziś, ale nie eMek nie byl przygotowany w pracy, bo wypuścili by mnie dopiero jutro. Przede mna pierwsza noc bez dziecka. Szit, jak ja to zniosę. Przy Franku naprawde sie trzymam, jest cudowny:tak:

Kruszka dużo zdrówka i pomyślności z okazji urodziń

Z własnego doświadczenia wiem, że przy stracie "pomoc" takiego małego człowieka jakim jest dziecko jest bezcenna. Filip czuł, że coś się ze mną dzieję i starał się robić wszystko, żeby mnie rozbawić. Sam fakt, że był pozwoliło mi to wszystko przetrwać. Trzymaj się

reklama
dziewczyny jakie badanie sie robi by potwierdzic czy byla owulacja? w tym cyklu juz nie bede robic ale w kolejnym chce sobie zrobic to badanie... nie wiem czy to sie na podstawie progesteronu wykazywalo? nie pamietam juz

Do góry